Daha kolay iş bulmak
Parti imkanlarından yararlanmak (Geziler, sosyal imkanlar, yardımlar)
Ülke sevgisi, lider sevgisi
Siyasete girmek
Hepsi
Diğer (Açıklayınız)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Üye olanlari anlamam
Ölene kadarda anlamayacağım
Aynı ideolojiyi paylasiryirsun diye
Kafadan gerilerin boş yapmasını neden çeker insan
Kaç tane entellektuel insan görebilir
Ya da akla be bilme dayalı eleştiri Yapabilen
Gorebilcrgini sanmiyorum
Kesinlikle hiçbirini göremezsiniz, üyelikler hep bir amaç içindir...
Tabiiki kolay iş bulabilmek ve aynı zamanda menfaat Çünkü burası Almanya değil ki öyle torpilsiz iş bulabilesin burası Türkiye bu ülkede yandaş olmayan parti tutmayanlara iş vermiyorlar KPSS'den yüksek puan alsan dahi mülakatta eleniyorsun dolayısıyla gençler de iş bulabilmek için mecbur parti üyesi oluyorlar Yoksa gençlerde çok meraklı değil yalakalık yapmaya ama mecbur yapacak bir şey yok yani bu ülkede hiçbir siyasi parti ve iktidar liyakata önem vermiyor eğer verseydi Almanya gibi refah toplumu olurduk günümüzdeki sıkıntıların çoğusu düzelirdi Özellikle geçim sıkıntısı ve enflasyon ama Almanya gibi olamıyoruz işte ancak 100 yıl geçerse belki Almanya gibi oluruz ama onada ömrümüz yetmez yani anlayacağın bu düzen kolay kolay değişmez
Çok güzel açıklamışsınız teşekkürler...
Siyaset başlı başına deliler için kurulmuştur. Saçma bir iştir benim için. Onlara üye olmak veya desteklemek canım. İki üç kişinin çıkarı için kıçını yırtmakda. Sadece bir piyondan ibaret olursun
Evet haklısın aslında şöyle bakıldığında üye olanların bir çoğu yine amacını gerçekleştiremiyor zaten...
Aynen üstekilerin büyük faydalarıni görmeden kendileri için küçük bir çıkar oluşturarak bunu büyük bir şey olduğunu düşünüp canım farkedmiyorlar ya da fark etmek istemiyolar
Kesinlikle piyon olarak kalıyorlar...
Cevap
3Cevap
Yaa en iyisinin ben a... na koyiyyym! Hiçbirine üye değilim. Olmayı da düşünmüyorum. Hepsi kravatlı soyguncu takımı!
Yani evet siyaset koskoca bir yalan...
Aksine parti tutmuyorum
Kolay iş bulmak
Evet ilk akla gelen...
Siyasî partiye üye olmadan iş bulma devri bitti!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?