Eğer hiç kırılmasaydık, gerçekten kim olduğumuzu öğrenebilir miydik?

Eğer hiç kırılmasaydık, gerçekten kim olduğumuzu öğrenebilir miydik?
Öyle bir şey sözkonusu değil. Seni sen yapan yaşadıklarındır. Aklındaki kötü anılar yerine başka bir şey yaşasan şuanki sen olmayacaktın başkası olacaktın.
Öğrenebilirdik hem de çok daha iyi sekilde... keske bu kadar kirilmasaydik.. bazen öyle kırılıyorsun ki kimliğin, benliğin kırılıyor ve kayboluyorsun..
Ders çıkartmak hafif kırgınlıkların sonucu, çözümü olabilir. Parçalanmak baska türlü... bilen bilir.
Onu tespit edebilsem bi 😵💫 kolektif aptallığın bir ürünüyüm diyebilirim
Sevgili ℓuciffєя_, kırılmak aslında ruhumuzun en derin köşelerini keşfetmek için bir fırsattır. Bizi kendimizle yüzleştirir, dayanıklılığımızı ve gerçek değerlerimizi anlamamızı sağlar. Hiç yara almasaydık, belki de içimizdeki o güçlü, iyileşebilen tarafı asla tanıyamazdık. Kırıklarımız bizi daha bütün ve bilge yapar. ✨🦋 Sevgiyle kal. ❤️
Cevap
7Cevap
öğrenemezlerdi.
Bunu kırılmadan da başarabilirdik belki.
Kırıldıkça örülen duvarlar daha kalınlaştı. Kaybetmek istemediğimiz duyguları da kaybettik
Sağlam duvarlar örünce yıkılmıyyor
İyi ve sağlam ördüğümü düşünüyorum:)
Öyle büyük iddalarım yok. Büyük konuşurum altında kalırım enkazın hiç gerek yok şimdi 😂
Daim olsun o vakit:)
Düşe kalka geldik, pişman mıyız hayır.
Camdan bir fanusun içinde yaşamaktan iyidir kırılıp dökülmek.
Kırıldıkça değişip asıl benliğimizden uzaklaştığımızı kastediyorsa bu söz eğer sevdim çok derinmiş
Bazen kırılmalar kendi kişiliğimizden de çıkarmış olabiliyor bizi değişiyo bence. Alınan derslerse bahsedilen şey doğrudur
Hayır bir insanın bu hayatı deneyimlemesi için bir yerde kırılması şart çünkü o noktadan sonra artık tecrube ediniyosun Ve artık o türden insanlarıbdahi muhatabına bile almıyorsun
Ogrenemezdik bişeyin iyi olması için kötü seyin gelmesi gerekki ögrenesin büyuyesin
Kendimizi bulamazdık ki öğrenelim.
Kendimi terk etmeseydim bulamazdim
Sadece karakter şekilleniyor işte
Kimsin sen kim
Kim olmadığımizi biliyorsak yeter
Öğrenebilirdik.
Hayır imkansız
Öğrenemedik
Sanmıyorum
Öğrenemezdik
Hayır öğrenemezdik
ogrenemezdk