Eski nişanlımı nasıl pişman ederim?

Benimle ilgilenmiyor sürekli ailesini bahane ediyor, ailelerimiz aynı neyin kafasını yaşıyorsun tarzı imalarda bulunur, çocuk gibi ilgi istiyorsun diye kalbimi kırdığı oldu. Sonda helallik istedi ş*erefsiz biri değil sadece düzgünce ona veda etmek istiyorum. Çevredekiler bana iftira attı aldatıyor falan diye ve baya küçümsendim kendi ailemden dolayı. Gözdağını ondan çok çevreye vermek istiyorum, onları taksaydım zaten şu an laflarından korkup evlenmiş olurdum ama gerçekten onların pişman olduklarını kendimi acındırmadan yaşamak istiyorum çünkü konuşmadı diye ailem ve çevre kadınım diye bana ileri giden baskı, şiddet vs. kullandı. Şu an konuşmak istemiyorum dedim. Sadece takıları vermek için konuşmalık bir durum kaldı ama ben konuşmak istemiyorum, aile evinde olmadığım için de geri yollayamıyorum. Şerefimi korumak adına yaşadığımız küçük tartışmaları vs. anlatmadım, medeni bir şekilde ayrılmaya çalıştık ama ortamı nasıl pişman ederim, öfkemi alırım? Şu an mesafeliyim, mükemmel bir geri dönüş yaşayamadım, işim kariyerim vardı öz ailem engel oldu diye görüşmüyorum. Şu an affettirmek için türlü oyunlar yapıyorlar ama ben yemin ettim affetmemek için. Kendim çok zor bir duruma girdim psikolojikmen çökmüştüm, yeni yeni toparlanıyorum. Sosyal çevreyi azalttım. Aslında son görüşmemizde yüzüğü verip gidecektim ama beyefendi uzattı, aileler karıştı barıştırmak için ama ben aileler uğruna kurulan bir yuva istemiyorum dedim. Onunla geciktirince de en son ayağına gelmem, sen de gelme, ne konuşacaksan telefonda söyle dedim (zaten mesajdan ayrıldık ayrı ülkelerde), yüzüme konuşacaksan da kamerayı açarsın dedim, yine erteledi. İkimiz de suçluyuz, benim suçum o beni erteleyince ona konuşma fırsatı vermemem, peşinden koşmuş gibi oldum. Son konuştuğumuzda istemiyorum şimdi konuş, iki gün sonra değil dedim. Üstüme kapatınca iki gün sonra bu saatte müsaitim ne konuşacaksan konuş dedim, cevap yoktu. Yine birkaç hafta bekledim sonunu getirelim falan dedim cevap vermedi mesajıma, aradan aylar geçti vazgeçmedim (kendimi savunmaktan) ama şimdi rezil olmamak adına bir adım atmam lazım.

Kadın kadının yurdudur derler ajitasyon yapmak için demiyorum, şiddet, aşağılanma, dışlanma vs. yaşadım, muhteşem geri dönüş için ne yapabilirim? İmkanlarım kısıtlı

Güncellemeler
9 gü
kitle yanlış bu sefer istisnalar hariç
Eski nişanlımı nasıl pişman ederim?