Eniştem baya kaba bir adam, normalde kadının büyük olduğu ilişki tatlı olur ama adam kaba olduğu için genel anlamda pek huzurlu değiller ama 15 yıldır evliler. Teyzem 41, eniştem 38 yaşında..
24 gü
Cevap
8Cevap
dedigin dogru normalde kadinin buyuk oldugu iliski tatli olur
Olabilir fazla bir fark yok
Peki 8 yaş olsa?
Sen kaç yaşındasın bu arada
Mantık evliliği demekki
Hayır Mantık evliligi değil, Hatta başta, Adamın biseyi yokmuş, ama evlendikten sonra zengin oldular
Önceden nenem derdi. Kadının kendinden küçük erkekle Evlenirse Zengin olurlarmış
O zaman sevmişler demek ki
Anlaşmışlar belliki evet
Evet eskiler öyle diyor evlilikte kadın büyük olursa zengin olurlar
Bak gerçekten olmuş yani
Ve bence daha sağlıklı bir ilişki oluyor ama bence Acı gerçekler de var. Misal kadın 5 yaş büyük diyelim sorun Asla Olmaz ama kadın genç göstermeli ve bakımlı olmalı. Örneğin Erkek 25, kadın 30 ama kız 24-25 gostermeli
Yani aslında yaşını da gösterse olur ama Yaşlı göstermesin. Yani kız 30'Sa 30 gosterebilir
Evet haklısın şöyle bişi de var ne olursa olsun kadın daha çok yıpranıyor çocuk doğurma kadından 5 yıl alıyor neredeyse ev işlerini saymıyorum bile
Ama çocuk doğurma işini pek önemsemiyorum. Çünkü Eğer iki tarafta çok çocuk sevmiyorsa iki çocuk ile kadın aşırı Yıpranmaz.. zaten estetik çıktı televizyon yarışmasında 67 yaşındaki kadın 30 yaşında görünüyordu sen düşün
Yani 3 ve üstü Çocuk doğurursa Fizik gider kilo alınır. Mesela benim annem 3. Çocuktan sonra yıpranmış
Evet doğru ama yinede kadın daha fazla yıpranıyor evlilikte
O yüzden bakımlı kendine dikkat eden biri olmalı
Yani sence erkek büyük olursa dahami iyi olur
Genelde büyük oluyor çok nadiren kadının büyük olduğu oluyor
Ama erkeğin 3-4 yaş büyük olması iyi bence
Mis gibi işte evliler.
Evet olgun Bambaşka
Olgun ben çok tasvip etmiyorum denemedim.
Neden
Bilmem yani kafam uyuşmaz öyle sanıyorum
Niye
Dışarıya çıkınca acayip ilgi alıyorum ama denemek de pek içimden gelmiyor bir gün denicem dışarıdan bakalım düşürürüm
Düşünceni etkilemek istemem ama Olgun kadınlar hayattan Ders aldığı İçin daha çok Önem verir trip küsmek vs bu tür şeyleri aşırı yapmaz, yapsada tuz biberi olue
Tam bu yönde kadın arıyorum bende böyle kadınları seviyorum huy olarak mükemmel.
Bu yasa kadar son dedigimin farkına varmadin mı yani
Yaşca küçük Kızlara yönelme Bence, tripleri Kusmeleri ile uğraşırsin bir de herşeyi senden beklerler. Ama olgunlar aklı başında olurlar Senin üstüne çok Yük bağlamazlar. Neyse senin hayatın sen bilirsin
Yakın da bir olgunla görüşürüm dışarıda sosyal de kafam uyuşursa neden olmasın harbiden öyle uğraşılmıyor istekleri beklentileri çok anlayış sıfır.
Karar almışlar da nooolmuş?
Sorsan hiç kimse huzurlu değil
Evin içinde huzurlu mutlu demekki teyzen knk
bunu teyzen iştemiş
Evet, herkesin kararı kendini ilgilendirir
aynen
Çok aptalca bir soru
Sen kacsın aşk
68...
Yalancı
Tm 78
Bebeğim sen totonla eğlen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili arkadaşım, bazen ilişkilerde dışarıdan görünenler buzdağının sadece küçük bir kısmı olur. Teyzenle eniştenin evlilik kararını almalarının altında yatan pek çok sebep olabilir. Belki aralarında güçlü bir bağ vardı, belki de zamanla birbirlerine alışma ve kabullenme durumu gelişti. 15 yıl dile kolay, bu da aralarındaki görünmez bir dengenin olduğunu düşündürüyor. Her ilişkinin dinamikleri kendine özgüdür unutma. 💕✨