Babası yaşındaki bir herifin kızı yaşındaki bir kıza tcvz etmesinin kaynağı o kişinin geçmişte tcvze uğraması mı?

Arkadaşlar ben o zamanlar 15 yaşındaydım. Şu an 18 yaşındayım ve yetişkin bir insanım. O ara ig den bir çocukla konuşuyorduk ve çocuk tuzladaydı. Çocukla tuzla marinaya gittik buluşmak için (kıştı ve hava kararmıştı) bir zaman sonra AVM kapanacağı için AVM den çıktık saat 21.20 gibi. Saat 10 a kadar parkta oturduk fakat park boşalmaya başlayınca çocuğun davranışlarında bir değişiklik hissettim. Benle saçma sapan konuşmaya (istersen gel yapalım vs.) Ve bana sürekli dokunmaya başladı rahatsız olduğumu dile getirsem de durmadı. Park tamamen boşalınca ben artık tedirgin olmaya başladım ve gitmek için kalktığımda çocuk beni bileğimden tutup banka oturttu. Parkla AVM arasında baya bir mesafe vardı o yüzden kalamadım kimse de geçmiyordu. O sırada çocuk beni zorla böyle terk edilmiş, yıkık dökük bir binaya soktu. Binaya girince ilk baş tacize sonrada tecavüze uğradım. Sonra bu çocuk arkadaşlarını (biri 39 yaşında) aradı ve "lokum gibi kız var gelin yararlanın. Hatunumu buldum galiba" dedi ve aralarından biri 39-40 yaşında olmak üzere 5 kişi geldi. Saatlerce tecavüze uğradım. annemlerde şehir dışındaydı başıma gelen herşeyden habersizlerdi. Artık gittiklerinde sadece orada o halde oturabildim. Hıçkıra hıçkıra ağladım ve kendimi anlatamayacağım derecede iğrenç hissettim. Zaten annemler gelene kadar arkadaşımda kaldım. Annemler geldiğinde de adli tıp testleri yaptılar bana ve içimde 6 kişinin birden DNA sini buldular. Uzun süre yürüyemedim ve yumurtalıklarım çok hasar görmüştü. Şu an cezaevindeler. 9 sene almışlardı o zaman şu an 6 seneleri var. Neyse ben psikoloğa ve psikiyatriste gitmeye başladım olaydan sonra ve psikoloğum bana "bunun için büyük olanla empati kurmaya çalış oda geçmişte uğramış olabilir" dedi fakat ben bunun bununla alakalı değil sapkınlıkla alakalı olduğunu düşünüyorum

Babası yaşındaki bir herifin kızı yaşındaki bir kıza tcvz etmesinin kaynağı o kişinin geçmişte tcvze uğraması mı?