24 gü

Eşim çok cimri, bütün masrafları ben ödüyorum ve borca girdim, bu evlilikte ne yapmalıyım?

Bir konuda yardıma ihtiyacım var 3 yıllık evliyim severek evlendik eşimle balayında başladı cimriliği ben paragöz biri değilim kendi mesleğim var düğün takılarımın hepsini eşime bıraktım hiçbir zaman da gücünün yetmeyeceği şeyleri istemedim dışarı çıkıp bi kahve çay bile içmeyiz bi oğlum var 2 yaşında hamilelikten tutun bu zamana kadar her şeyini ben karşıladım evimiz kira değil bir kiracımız var çoğu yaşıtlarımıza göre maddi durumumuz iyi ama evlendiğimizden beri faturaları dolap masrafını çocuğun ihtiyaçlarını ben karşılıyorum elini hiç cebine atmıyor onun yüzünden eksi hesaba girdim borcum oldu ama tepki gösterecek diye söyleyemiyorum aldığı maaştan kiradan bana para vermiyor benim iki katım kazanıyor dışarıda da yediğini zannetmiyorum evden çok çıkan biri değil ben böyle napabilirim hiç bilmiyorum ya fikrinize ihtiyacım var

Eşim çok cimri, bütün masrafları ben ödüyorum ve borca girdim, bu evlilikte ne yapmalıyım?