13 gü

Gerçekten seven bir erkek sevgilisini böyle bir anda engeller mi, ilişki böyle mi biter?

Erkek arkadaşım Instagram'ya story atmıştı ve eski iş yerimizden bir kız da aslan gardaşım yazmış, sevgilim de yanıt olarak kraliçe ustam yazmıştı. Ben de sevgilime bu durumdan rahatsız olduğumu belirttim ve biraz tartıştık ta ki ayrılalım o zaman diyene kadar. Ne var arkadaşım dedi. En sonda ise onunla ben yokken arkadaş olduklarını ve ikisinin de babası olmadığı için birbirlerini koruyup kolladıklarını söyledi. Benim çok iğrenç bir zihniyetim varmış ve hayat toz pembe değilmiş. Ardından kız bana yazdı özür diledi ve kafa arasında biz birbirimizin annelerine bile anne deriz dedi. Bu olaylar gece yaşandı ve sabah uyandım sevgilimi konuşmak için aradım açmıyor ardından beni her yerden ama bakın her yerden engellemeye başladı. Ne bir açıklama ne de bir özür yok. Üstelik 2 hafta sonra aileleri tanıştırmak istiyorduk yani gayet ciddi bir ilişkiydi. Sizce seven sevdiğine böyle mi davranır. Engeli birinin aracılığıyla kaldırttım ve sordum o da seninle konuşmak istemiyorum benden uzak dur dedi. Aynı zamanda evleneceğimize inandığım için onda bir sürü özel fotoğraflarım var. Onları sil beni ara göster dedim sildim deyip geçiştirdi. Ben senin sandığın biri değilim öyle tehdit veya paylaşım yapmam sen beni ne sanıyorsun dedi ama benim ona olan bütün güvenim kırıldı açıkçası. Bunu okuyan erkekler lütfen söyler misiniz nasıl olur da bir ilişki böyle bir sebepten biter ve sevdiğine birden bu kadar nefret duyar. 😭
Gerçekten seven bir erkek sevgilisini böyle bir anda engeller mi, ilişki böyle mi biter?