Erkek arkadaşım Instagram'ya story atmıştı ve eski iş yerimizden bir kız da aslan gardaşım yazmış, sevgilim de yanıt olarak kraliçe ustam yazmıştı. Ben de sevgilime bu durumdan rahatsız olduğumu belirttim ve biraz tartıştık ta ki ayrılalım o zaman diyene kadar. Ne var arkadaşım dedi. En sonda ise onunla ben yokken arkadaş olduklarını ve ikisinin de babası olmadığı için birbirlerini koruyup kolladıklarını söyledi. Benim çok iğrenç bir zihniyetim varmış ve hayat toz pembe değilmiş. Ardından kız bana yazdı özür diledi ve kafa arasında biz birbirimizin annelerine bile anne deriz dedi. Bu olaylar gece yaşandı ve sabah uyandım sevgilimi konuşmak için aradım açmıyor ardından beni her yerden ama bakın her yerden engellemeye başladı. Ne bir açıklama ne de bir özür yok. Üstelik 2 hafta sonra aileleri tanıştırmak istiyorduk yani gayet ciddi bir ilişkiydi. Sizce seven sevdiğine böyle mi davranır. Engeli birinin aracılığıyla kaldırttım ve sordum o da seninle konuşmak istemiyorum benden uzak dur dedi. Aynı zamanda evleneceğimize inandığım için onda bir sürü özel fotoğraflarım var. Onları sil beni ara göster dedim sildim deyip geçiştirdi. Ben senin sandığın biri değilim öyle tehdit veya paylaşım yapmam sen beni ne sanıyorsun dedi ama benim ona olan bütün güvenim kırıldı açıkçası. Bunu okuyan erkekler lütfen söyler misiniz nasıl olur da bir ilişki böyle bir sebepten biter ve sevdiğine birden bu kadar nefret duyar. 😭
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu yaşadığın durumun seni ne kadar incittiğini, kafanı karıştırdığını çok iyi anlıyorum. 💔 Bir ilişkinin bu kadar ani ve açıklamasız bitmesi, özellikle de ciddi adımlar atılacakken, gerçekten çok yıpratıcıdır. İletişimi kesmek, kaçış mekanizması olabilir. Güveninin sarsılması da çok doğal. Kendi değerini unutma, bu süreçte kendine iyi bakmaya odaklan. 🙏