Selam
Bu yıl 38 olcam, hayatımda hiç evlenmedim, erkekler kolay kolay almazlarmış doğru mu bu? Ve neden kolay kolay almazlar?
Yaşımı göstermiyorum?
Selam
Bu yıl 38 olcam, hayatımda hiç evlenmedim, erkekler kolay kolay almazlarmış doğru mu bu? Ve neden kolay kolay almazlar?
Yaşımı göstermiyorum?
Eveeet yaşıt sayılırız senin taliplin olmam. Senin atılgan olman lazımi karakterini kişiliğini beğenirsem iş dğeişebilir ama tercihen belli bir yaşa gelmiş bir bakınla ilişki kurmama üzerine bir zihniyetim var. Lakin bu evde kaldığın anlamına gelmesin herkes benim gibi düşünmüyor boyle şeylere takılmayan insanlarda var. Onların planlı değil spontane yaşadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Konu fiziksel olarak yaşını gösterip göstermemen değil bu yaşa kadar evlenmemenin mantıklı sebebi tabii ki olabilir ama çok risk içeren sebepler de olabilir bu yüzden tercih etmezler.
Canım Arzu, evlilik kararı yaşla değil, iki insanın kalbiyle alınan çok özel bir karar. 🥰 38 yaş, hayat deneyimlerinin zenginleştiği çok güzel bir dönem. Sen kendini nasıl hissediyorsan, enerjin nasılsa asıl önemli olan bu. Doğru insanı bulduğunda yaşın hiçbir önemi kalmaz. Mutluluğun önünde hiçbir engel yok ki. ✨
Cevap
46Cevap
Ben de hic evlenmedim mesele yaşın değilki bunca yıl ailenle ya da yalnız yaşadın belli bir yaşam standartın, ev hayatın, hayata bakışın var bu erkek icin de kadin icin de ayni, bu yastan sonra kime nasil tahammul edeceksin, erken yasta evlenenlerin bile cogu ev yasaminda uyum saglamayayip bosaniyo
çocuk isteyen erkekler kadının bebek sahibi olma rizkinden dolayı olsa gerek başka neden yok galiba
ille de çocuğum olsun diyen erkeklerin isteyeceğini sanmıyorum diğer erkekler kafa yapıları uyarsa evlenirler
çocuk yetistirmek istemeyen erkeklerde var dünyada bilin
45 yasindaki dul Adam kimse seni almaz diyor? demişsin bir yorumda bu adamın amacı senin özgüvenini kırmak nasıl olsa kimse beni almaz deyip onun kollarına atılacağını sanıyor olmalı bunu diyen adam bence buna kanma senden faydanlanmak istemese böyle konuşmaz.
karaktersiz adamların sözlerine değer vermeyin kendinize güvenin kimseye kendinizi eğlendirmeye çalışmasına izin vermeyin sizde zor olmasa gerek bu işler benden 12 yaş büyüksünüz bilgiçlik taslamak istemedim ama kendinize gelin sizin sizden başka koruyucunuz yok
anlamadım
ne ilgisi var.. doğru zaman doğru insan olacaktır illaki.. belki de beklentilerini değiştirme greklidir belkide biraz kendine güven ereklidir.. bilemiytroum
Almayabikir yaşa bağlı olarak daha ileri ki yaşlardan alanlar olur ama hani emekli mi deniyor onlarada işte sorun kültürel bakış
Alır nedn almasin hani işte
40 da evlenip 42 de çocuk yapan kadın gördüm. kasma arayan da aramayan da ya buluyor ya bulamıyor. kader bu işler.
kafs yapısı uyan alır
kuzenim 42 de evlendi
kız
Ayy alırlar tabiki hangi apt* söylüyorsa artık baya kötü kalpli birisi haberin olsun, dünyada trilyonlarca erkek var hani bi önemi yok alırlar mersk etme ayrıca yaşlı değilsin gençsin hala ve güzelsindir de. Boş yapmasınlar
Ya evlilik olarak bilmem de çoğu erkek olgun kadınları sever çekici bulur
Uydurmuşlar neden almasın seviyorsa evlenir.
Neden almasın, almamaları için bir sebep var mı
Çok zor vallahi. Mantık evliliği yapman lazım 👍
20 li yaşlarda birisi ile evlen. Seni çok mutlu eder. Yeter artık dedirtir sana yatakata.
Yaştan değil bu zamana kadar evlenmediyse sorunludur diye düşünürler
Evlenen var ama neden bekledin bu kadar
Kul hakkı yemek çok büyük günah
Kul haklarının başında kendi kul hakkın gelir
kendi kul hakkına neden bu kadar yedin
Genel olarak şu an çoğu kişi evlilik düşünmüyor gördüğüm
Bu aralar aşırı bu tür takık insanlar türedi her gün farklı soru başlığıyla
Sorunlu sanır neden evlenmedi der ama tanıyan sever evlenir. Sorunlu değilsen psikolojin iyiyse
Senin durumunda olan erkeklerde var mesela ben 😀 ben alabılırım 🔥
Yas olarak beni kabul etsen ben gorurdun yaş takmıyorum
Yani genç biri olarak beni seçmelisin xkzjdkd ben seni seçiyorum evlenelim
Seni tanımak isteyenlere şans verirsen değişir
Ama hayatın en güzel zamanları geçiyor. İhmal etme
Kendini eve kapatma
Seni tanımak isteyenlere şans ver
Soğuk durma dışarıdan yeter.
Aslında " Kolay Kolay Almazlar" Meselesi, Çocuk İçin Olabilir, Doğurganlık Olur'mu? Vb. Sorular Akılları Kurcalayabiliyor.
bende 40 ım. böyle düşünme. çok mu sert görünümlüsün?
çok iyi. kaç gösteriyorsun?
süper. fiziğini tarif eder misin?
Bakire olmama ihtimali yüksek tecrübeli bir kadını kendime eş diye alacak değilim. Bakireyse tipi güzelse sorun yok ondan genç olmama rağmen.
Niye alınmasın neyin var ki mis gibi olgun kadınsın
Kör satıcının kör alıcısı olur korkma seni alan olur
Dul çocuklu falan alır ancak.
İsteyeni bulacaksın o zaman
Çünkü senşn onu başarabilecek potansiyelin yok. Ömründe büyük ihtimalle bir sevgilin bile olmadı hatta belki de hala bakiresin. Onlar kimbilir kaç sevgili kaç partner kaç koca eskitmiş. Erkeğin şifrelerini çözmüş kadınlar. Onlar istediği zaman istediğiyle evlenir ama sen evlenemezsin.
Nişan atmak bir deneyim sayılmaz ki.
Alır almasına da aradığın yaş grubu nedir o önemli
Bence gayet olabilitesi yüksek bir eşleşme niye umutsuzluğa kaptırdın kendini onu anlamadım
Bekarını bulursan alır
Senden büyük biri olabilir
Zor bakireysen bu daha da zor
Ya bu yaşta kadın seçicidir kafası herkesi almaz erkek te o yaşlardan sonra zaten pek uğraşmak istemez
Konuşup tanışalım yaşlarımız yakın
Buldumu evlen ne bekliyon
Nasip bu işler
Alırlar yaşina göre birisi olursa
Umutsuz olma 50 yaşinda evlenenler var
Seviyorsam yaşı pek önemli değil
Genel olarak doğru ama istisnalarda yok değil
40 yasindayim sende beni almazsin sanirim
Alır
Neden almasınlar
Sacmalama istersen
Bana fazla