21 gü

Beni anlayacak biri istiyorum deyip sonra 5 saat kaybolan biri ne istiyor olabilir?

Biri var, sürekli ‘beni anlayacak, yanımda olacak birini istiyorum’ diyor. Ben de buna katılıyorum. Ama sonra konuşmada bir anda kayboluyor, saatlerce ortada yok. Eğer gerçekten yanında olacak birini istiyorsa, neden böyle tutarsız davranıyor olabilir?
Bir süredir konuştuğum biri var. Aslında çok eski tanışıyoruz ama aramız hiç çok samimi olmamıştı. Sonra bir gün sohbet etmeye başladık. Ben kendi evimde olmadığım için bazen mesajlara geç dönüyordum, çünkü yeğenimle ilgileniyordum.
O ise bana sürekli “çok geç dönüyorsun” diyordu. Ben de ona, “Sen mesaj attığında ben mümkün olduğunca hızlı dönüyorum ama sen de bazen ortadan kayboluyorsun, o sırada ne yapıyor olabilirsin?” dedim. O da genelde oyun oynadığını söyledi, ben de “Oyun oynayacaksan en azından haber ver” dedim, o da kabul etti.
Ama şimdi yaklaşık 5 saattir ortada yok. Üstelik daha önce “Beni anlayacak, yanımda olacak birini istiyorum” dediği halde böyle davranması bana oldukça tutarsız geliyor. Gerçekten biri yanında olacak birini istiyorsa, neden bu kadar dengesiz davranır?
Beni anlayacak biri istiyorum deyip sonra 5 saat kaybolan biri ne istiyor olabilir?