Sizce acimaya gerek var mı insana? Size acimayan birine neden aciyim ki? Ya da hangi birisi beni anladı ki ona çaba sarf edeyim?

yanlış mı düşünüyorum? Yaşım olmuş 35 kız arkadaşım olmamış beni anlayan bir kadın olmamış falan. Ailem dışında beni anlayan oldu mu? Bir erkek olarak yıllardır hem çalıştım hem de örgün okullar okudum. Bir tane kız arkadaşım olmadı. Sevgilim olmadı. Güvenlik işi yaptım hamallık yaptım. Neyse... Şimdi Yüksek Bilgisayar Mühendisliği bitti. Bir iş görüşmesine gittim. İyi kötü teklif aldım. Bazen zoruma gitti. Bir kadına duyduğum hasret aklıma geldikçe artık kadına sadece geçici bakıyorum. Ya da benimle iş birliği yapacak insana sadece isim bitene kadar bakıyorum. Bu saate kadar yalnızdım bu saatten sonra da yalnızlığa alıştım yaşlılıkta. kimse kimseye artik bakmıyor ki gördüm cevremde. Para kazanacak durumum gücüm geldi. Sizce hayatıma artık kadınla devam ettirmeye gerek var mı ki? Evlenmek sadece saçmalık degil mı? 35 kadar Elizabeth teyzeyi tanıdım bu saatten sonra para ile bir kaç gün zevkimi yaşar geçerim. İnanç evlilik falan saçma geliyor artık bana. Sizce fikriniz nedir? Gerçekten İslam olsaydı emeklerime karşılık alır Müslüman gibi yaşardım. Artık Arapça hiç bir kelime istemez haldeyim. Para nerede ben oradayım. Her şey para değil mi? Her şey para olmassa hayat bu kadar zor olur muydu?

Sizce acimaya gerek var mı insana? Size acimayan birine neden aciyim ki? Ya da hangi birisi beni anladı ki ona çaba sarf edeyim?