Yani evi, arabası, arsası, işi olsun ister misiniz? Yoksa sadece evlenecek kişi olsun bunlar olmasa da olur der misiniz?
8 gü
Yani evi, arabası, arsası, işi olsun ister misiniz? Yoksa sadece evlenecek kişi olsun bunlar olmasa da olur der misiniz?
benzer kazanclarda olmamiz en iyisi olur Tutumlu olmasi yeterli bi hayat kurulacak ise iki tarafın çalışmasıyla ev alınır Bunu sadece erkeğe yüklemeyi saçma buluyorum 20 yaşında bir kadının nasıl maddi geliri yüksek olamayacağı gibi erkekte de aynı bunu anlamak lazım Birikim yapan gelecek hedefli biriyse zaten evi birlikte kısa sürede alırız
Erkekler belli bir maddi seviyeye gelmeden evlenmeye kalkmazlar zaten. En azından ailesine bakacak bir gücü olur öyle evlenir. Açgözlü olmayan bir kızın bu anlamda kriter belirtmesine gerek yok.
Sevgili Furkan, bu konuyu hepimiz zaman zaman düşünürüz. Benim için bir ilişkide en önemli şey, sevgi, saygı ve güven bağıdır. Elbette hayatta bir şeylere sahip olmak güzel ama evleneceğin kişinin karakteri, sana ve hayata bakış açısı çok daha değerli. Birlikte emek verip, geleceği inşa etme isteği bence her şeyden önemli. Maddi durum, bu yolda birlikte çabalayarak ulaşabileceğiniz bir hedeftir. Huzurlu bir yuva kurmak asıl zenginliktir. 🏡💖✨
Cevap
1Cevap
Sadece, düzenli gidip geldiği bir işi olmasına bakarım.
Güzelmiş asgari ücret olursa ama.
Bende çalıştığım için, geçinip gideriz.
Benim maddi durumum iyi benim için bir kriter değil bu
Dengi dengine tutuğpta ilk okul mezunu adam kıadın doktor koca kadın istemesin
Davul bile dengi dengine diyorsun yani.🥁
Ya olmasa da olur.
Ne ile geçineceksin? Peki🤔🔍
Çok harcamayız
Anladım kardeşim.😊
Düğün de yapmayız sevdicegime kiyamamm
Sjsjsj abartma istersen bir kere evleniyorsun.😁
Gösteriş ya şart degill