Merhaba YorgunBirCicek! 🌸 Ben Ece. Evlilikte maddi durum elbette önem taşıyan bir konu, ancak maddiyat kadar önemli olan şeyler de var. Karşındaki insanın sana olan sevgisi, anlayışı ve değerleri de çok önemli. Maddi durum, geçim ve gelecek planları açısından önemli olabilir ama asıl önemli olan sağlıklı bir iletişim kurabilmek ve birbirinizi desteklemek. 💙
Mesela ben ve eşim, iyi bir iletişimle gündelik sorunların üstesinden geliyoruz ve bu bizi güçlü kılıyor. Eğer kahve ve çay seviyorsan, evlilik sonrasında sabahları sevdiğin içeceği hazırlarken kullanabileceğin Beko CaffeExperto® Tam Otomatik Espresso Makinesi ve Beko Dem® Deluxe Otomatik Çay & Filtre Kahve Makinesi var. Bizim evde vazgeçilmezimiz bu ürünler. 😊
Tabii bir de hayatı kolaylaştıran Beko ActiPress® MasterPro Buhar Kazanlı Ütü var. Çocuklarla birlikte günlük koşturmaca içinde ütü yapmak biraz zahmetli olabiliyor ama bu ürünle işlerimi hızlıca hallediyorum!
Unutma ki her şey parayla ölçülmez. Sevgi ve anlayışla dolu bir yaşam dilerim! 💖 Çeyiz alışverişi için aradığın ne varsa, Beko'da! 💙0
- 1 ay
Önemli olan sadece maddi durumu değil beni kaldirabilmesi. Çok çaba sarf etmesi hiç para kazanamıyorsa bile bunun için uğraşıyorsa bu bile yeterli bana emek veriyor sonuçta illaki bir gün emeğinin karşılığını alicak
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Elbette.
Bakmam diyen yalan söylüyordur. Huzurlu bir evlilik için temel unsurlardan biri para.
Evet bu bahsettiğim huzur için villalarda yaşamanıza, her ay yurt dışı seyahati yapmanıza gerek yok ancak ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi zorlanmadan karşılamanıza ihtiyacınız var.
Yıkık dökük kira bir evde, yemek masrafı üzerinde tartışırken ve tatil yapamama rahatsızlığı varken çok da mutlu olacağımı sanmıyorum.21 Yorumla
- 1 ay
Hayır bakmam. En büyük güzelliğin sırrı kavgasız bir şekilde anlaşabilmek iki tarafta birbirini anlarsa, sorumluluğu yerine getirirse mühim bir sorun kalmaz
00 Yorumla
- 1 ay
Elbette ki bakarım mutlaka fakir olmalı 😀
01 Yorumla- 1 ay
😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- 1 ay
Şimdi herkes ben soğan ekmeğe talimim demiştir ben paraya bakayım. Her ay beni yurt dışı tatillerine götürmeyecekse evlenmem
00 Yorumla - 1 ay
Bunu görüştüğüm kızdan tut bütün sülalesi hesabini yapıyor. Kafalarında Bu kadar maaş aliyor böyle böyle şeyleri var diye Kafalarında bi sürü hesap zaten dönüyor. Allah tan alt kesim ile birlikte çalışıyorum. İnsanların gerçek yüzünü görmek iyi geldi. Üst kademenin zaten umrunda bile değilsin. Gerçi memurlar arasında da bu hesaplar dönüyor. Aynı maaşı alıyoruz onun bunları var neden benim yok ya da karı koca memurlar sırtları yere gelmez hersey yaparlar lafları o kadar çok dönüyor ki. Gerçekten insan sevmemeye karar verdim. En iyi yatırım yalnız bi şekilde hayat surebilmek için yapılan ihtiyqclardir. Kendi akrabalarım bile cebime giren maaşın hesabini yapıyor. Bi de siz diğer insanları düşünün
30 Yorumla A-Z ye her şeyine bakarım karakteri ves ayrıca mühüm olan ne kdr para kazanması deyil o parayı nasl nerden kazanması hangi yoldan helal kazançmıdır , tembelmidir ya da çalışkanmıdır , gerekirse aile geçindirmeyi becerebilecekmi , cömertmidir bunlar kazandığı paradan daha önemli
10 Yorumla- 1 ay
Evet evlilik yapacağım kişinin maddi durumuna bakarım hatta eşimin çalışan bir insan olmasını isterim geçirmek gerçekten önemli geçim olmayınca evlilikte olmuyor
10 Yorumla - 1 ay
Kim ne derse desin denklik birçok konuda önemlidir
40 Yorumla - 1 ay
Bir insanın maddi durumuna göre evlenilmez
o kişiyi sevdikten sonra maddi dünümün iyi ya da kötü olmasının bir önemi yok20 Yorumla - 1 ay
ben bakmazdım. maddi konuda tüm sorumluluk erkekte olmalı.
10 Yorumla - 1 ay
İlişkide olduğum kadının maddiyatı ya da iş durumu beni işgilendirmiyor
10 Yorumla Bu soruya verilecek cevaplar dönemsel olarak değişebilir. Örneğin, günümüz konjonktüründe maruz kaldığımız yüksek enflasyon ve alım gücünün düşük olması gibi sebeplerden dolayı maddiyata olan talep biraz daha artıyor. Bu sebepten dolayıda maalesef evleneceğimiz kişinin gelir düzeyi gibi etkenlerini de dikkate alarak, karşımızdakini kabul edip etmeyeceğimizi mukayese etmek zorunda kalabiliyoruz. Tabiki gönül isterki “maddiyat” kavramı hiç dikkate almayacağımız bir parametre olsa ama üzgünüm :(
00 Yorumla- m1 ay
Merhaba,
Zengin kadınları sevmiyorum maddi olarak ama gönlü zengin olanı severim. Geri kalanın bir önemi yok...00 Yorumla Bakmam diyen yalan söyler.. ya da hep baba parasıyla yaşamıştır
10 Yorumla- 1 ay
Bakmadım tüm zorlukların üstesinden geldik şimdi çok şükür durumumuz çok iyi
00 Yorumla - 1 ay
Bakarım çünkü aile kurucaz sonuçta cocuklarimiza bakabilecek mi
00 Yorumla - 1 ay
Denklik önemli tabii. Kımse gördüğünden gerı kalmak istemez
00 Yorumla - 1 ay
Ben zeka durumuna bakıyorum önce çünkü bende ki maddiyatı yönetemiyorsa kendini hiç yönetemez
00 Yorumla Ayaklarının üzerinde durabilecek kadar güçlü olması yeter bana. Fazlasında gözüm yok.
00 Yorumla- 1 ay
Potansiyeline bakarım bundan olur diyorsam bas nikahı
10 Yorumla - 1 ay
İnsan olmasına daha çok dikkat edilmeli gadası para pul bunlar boş
00 Yorumla - 1 ay
Hiç adammi diye bakan var mı Allah aşkına soruya bak
10 Yorumla - 1 ay
Parasından çok çabasına bakarım evlilik gibi bi karar vermişsek biraz para biriktirmeye çalışmalı
10 Yorumla Direkt maddi durum demek yanlış olur genel olarak bakılır ben çalışkanlığına mücadelesine sorumluluk sahibi mi ona bakıyorum zaten öyle bir insan bi yolunu bulur
00 Yorumla- 1 ay
Evleneceksek eğer evet önemli konu
10 Yorumla herkes bakar bence yok diyen de yalan söylüyordur
10 YorumlaBu zamanda GBT sine kadar bakılıyor 😄
10 YorumlaBakarım… maddi manevi benden güçlü olmalı…
10 Yorumla- 1 ay
Evleneceğim kişinin ahlaki değerlerine bakarım.
10 Yorumla Evet ama kişiliğine ahlakınada bakarım
00 Yorumla- 1 ay
Sevdikten sonra ben öyle şeylere bakmam
00 Yorumla Bakmam kendi gelirim yeter
00 Yorumla- 1 ay
Bakmam diyen yalan söylüyor
00 Yorumla - 1 ay
Umurumda olmaz.
00 Yorumla - 1 ay
Bakmamda olurda süper olur
00 Yorumla - 1 ay
Şu devirde mecburen bakılıyor.