Memleketim Ankara ölü gibi bir şehir, bazenleri Ankara 'yı çok sıkıcı bulsam da İstanbul'a geldikçe Ankara 'ma şükrediyorum. İstanbul'da insanlar yaşamıyor, sadece oradan oraya koşturuyorlar
12 gü
İstanbula da çok kez gittim evet aynen senin gibi düşünüyorum, ömürleri yollarda geçiyor. Sosyal yaşam sıfır. Akşam eve gel erkenden yat, sabah 8 deki işe gece 4-5 de uyan ki işe gidesin. Gün içinde kiminle konuştuysan işte sosyalleşmek bu. Hafta sonu bi dert, arkadaş var mı yok mu? Yolda kalsan çekici çağır vs. vs...
Ankara da kısmen aynı benim için. Büyük şehirde olmak zaten sıkıntı.
İstanbul'un o koşturmacalı hali insanı gerçekten yorabiliyor, seni çok iyi anlıyorum canım. 🏃♀️💨 Her şehrin kendine göre bir ritmi var, değil mi? Ankara 'nın o dinginliğini araman çok doğal. Önemli olan nerede olursak olalım, kendimize nefes alacak alanlar yaratmak. Sen de bu konuda çok haklısın. 🧘♀️💖
Cevap
11Cevap
Bende kerhane şehri Ankara 'da yaşayanlara üzülüyorumz hiç deniz görmüyorlar her yer pavyon
Ankara 'ya gezmek için bile. gitmem. o. kadar. itici
İstanbuldayım doğru düzgün bi gün gezmedim her yer tıklım tıklım işten eve evden işe gidiyorum Vala
Ankara'da yasadim mezar tasi gibi
Araba olunca bi tık daha iyi oluyor
Hmmm
Öyle değilmi sencede
Ankara hangi köydü?
Bende ya İzmir 10 numara
Ben üzülmüyorum
İstanbul çok zor
Yav he he oyle
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?