Konuştuğum çocuk İstanbul Beşiktaş'ta çalışıyor ve oraya yerleşti şimdilik. Bn de İstanbul istesem mi tayini mi? Çünkü sürekli gel burada hayat var diyor.. birlikte aynı şehirde yaşayalım istiyor vesselam...
Onu seviyorum ama ileride ya pişman olursam ya ayrilirsak vs gbi düşünceler de gelmiyor değil hani..
İstanbul bı memur maaşı ile geçinilecek bir sehir mi? Açta açıkta kalmam di mi 😅
Kültürel olarak ve sosyal olarak nasıl bı yer? İnsanları nasıl, iyiler mi yoksa gereksiz samimiler mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben istanbuldayım ve beşiktaşı da gayet biliyorum pişman olacağına eminim yaşanmaz anca gezmeye takılmaya gelinir buraya
Parasal yönden mi yoksa manevi yönden için mi gecerli bu pişmanlık?
Hem parasal hem de o erkekten ayrılacaksın ve koskoca İstanbul'da tek kalmak kafanı bozacak
Anlıyorum.. teşekkür ederim bilgilendirici yorum için 😇
Rica ederim,
İstanbul hakkında merak ettiğin bir şey olursa yazabilirsin. Doğma büyüme Avrupa yakasında yaşıyorum ve sürekli gezer dolaşırım en fakir yerleri de en pahallı yerleri de görüyoruz burada her mahallede yaşayan insan kesimi farklı karakterde ve kişilikte olabilir
Bir gün belki biri demişti diye hatırlarsın.
Beni bağlasan İstanbul'da yaşayamam. Gezmek ayrı konu yaşamak asla.
Peki neden evladım ya.. neyi var? Hem madem bu kadar kötü niye çıkıp gelmiyor millet. Almanya'yi kotuleyip gelmeyen vd kurulu düzenimiz var diyen gurbetçiler gbi bu İstanbul insanı da sanırım:)
Hayat pahalı yeğenim. Yaşam zor. Senin gibi sıfırdan başlayacakları yutar İstanbul.
İstanbul da tek başına kalamazsın, para yetmez Yani
E bunca insan nasıl yaşıyor daa
Tek başına yaşayanlar ya çok iyi maaş alıyor ya da küçük bi evde yaşıyordur.
Gece gündüz birlikte olursunuz başka da bir şey olmaz yaşanmaz İstanbul'da
Hiç mi koca sehirde sosyal aktivite , gezilecrk yer vb bir şey yok
Paran yetmez o sehirde yaşamaya..
Off o nasıl yaşıyor kiiii. Herkes mi zengin anasini satiim orada
Senin gibi kizlardan geçiniyor belli
Ne alaka ya.. iyice sacmaladin. Yıllardır tanıyorum onu. Ailesi varlıklı. Kıbrıs'ta okumuş, genç yakışıklı sporunu da yapar koşusuna da gider, şarabını da içer. Entel dantel biri.. klas efendi vesselam. Öyle sandığın gbi değil. Ama işte o Levent'te geciniyorsa benim de gecinmem lazım diye düşünüyorum
Sen saçmalıyorsun ailesi varlıklı diyorsun. Birde nasıl geçiniyor diyorsun..
Yahu ailesinden 5 kuruş almıyor, gurur yapıyor.. geliri/işi iyi demek ki.. soramiyorum ki onu da:)
Yani bn gecinemem diyorsun.. peki o zmn Balıkesir var en yakın.. oraya gidiim bari napiim
Burada yaşam çok zor olursun
Sence neden zor peki
Evet hayat var cebindeki paraya bağlı olarak.
Misal? Nedir o "hayat"
İstanbul da paran varsa her şeyi bulabilirsin. Aklına ne geliyorsa hayat diyince.
Somut örnek ver lütfen.. bn gbi hayatı okul ev arasında geçmiş birinin hayal dünyası çok geniş olamiyor malum😅
Mesela trafik ve yol derdin olmaz. istediğin etkinliğe istediğin yere rahatça gidip gelebilirsin. hesap öderken yemek yerken fiyatı düşünmezsin. ne biliyim legal illegal her şey elinin altında olur pek sıkılmaya bile vaktin olmaz.
Anlıyorum.. kapitalist bı şehir.. hiç bna göre değil yani😬
O zaman tunceliye git :D
Yok orası da tam zıttı. Ortası lazım bna.. bursa veya Balıkesir aklıma yatıyor gbi.
Eskişehir var bide.
Bu soruyu dusunuyosan olursun
Neden ki
Biliyosun sorunlar yasayacagini demek istedim
Çok yönlü düşünüyorum diyelim😌
Umarim sorun yasamszsin
Çok zor bir şehir
Nedenn
İstanbul’da yaşıyorum ondan