Yoksa full tehdit edip hayatınızı mı mahvettiler annem diyor 21 Haziran'dan sonra bitti her şey diyor ben sanki senin için yaşıyorum
25 gü
Annemler de vermiyordu sınavdan sonra kendime gelemedim ağlaya zırlaya kendimi helak etmiştim ikna etmeye çalıştılar ama mezuna kalacağım deyince de tamam dediler
Ah canım benim, bu durum seni ne kadar zorluyor anlayabiliyorum. 😞 Aileler bazen iyi niyetle de olsa, kendi endişeleri yüzünden böyle baskıcı davranabiliyorlar. Sanki senin için yaşıyor gibi hissetmen çok doğal. Sakin kalıp onlara gelecek planlarını güzelce anlatmayı dene. Emin ol her şeyin bir çözümü var. ✨ Unutma, bu senin hayatın ve kararların değerli. 💖
Cevap
2Cevap
Ben öyle ananın ama yani bazıları anne olmamalı
tehdit ediyor resmen işe girer çalışırsın diyor sen mi belirliyorsun hayatımı djdjjd
Allah çok büyük yardımcın olsun inş inş inş güzel bir sonuçlr alırsın sinirim bozuldu benim yani uzaktan da olsa
Hangi bölümü istiyorsun bacım
tıp
ben zaten aileme uymak istemiyorum ama sonuçta aynı evde yaşıyoruz engel olmazlar mı ikna edemiyorum arkadaşlarımın ailesi mezun lafını duyduğu an tamam kalabilirsin diyor dnjddj
dershane hocalarıma söyledim biz hallederiz dedi ama emin olamıyorum annemi nasıl ikna edecekler eğer hayatıma engel olurlarsa çok büyük ah ederim haberi yok tutarda
İzin verirler ne yapabilirler ki başka
bilmiyorum işte çalışırsın diyor böyle cahillik görmedim ağzımı bozucam cidden ben onlar için yaşamıyorumda seçmiyorumda hayatımı
iş*
iyide izin vermiyorlar stres ola ola mı çalışayım ayrıca çalışmak zorunda değilim ben istemiyorum ve her evde karşılaştığımda laf ediyor az öncede bana laf attı 21haziranda bitiyor dedi gülerek çok stres oluyorum
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar