Şimdiden telefonda bile konuşurken herkes nişanlımı bir yere çağırıyor, ben ailesinden uzakta ev isteyince suçlu oluyorum, haksız mıyım?
26 gü
Şimdiden telefonda bile konuşurken herkes nişanlımı bir yere çağırıyor, ben ailesinden uzakta ev isteyince suçlu oluyorum, haksız mıyım?
hemen olacak bir şey değil ya o mesela bak benimde gerçi yarıdan cogu tüm erkeklerin kafasında direk öyle ha diyince taşındık denen bir şey yok kendi üzerimden örnek vereyim ben evlenince direk taşınmak isteyen biriyle asla olmam sonuçta düzen var biraz zamanla yavaş yavaş olacak şeyler bunlar aksi takdirde herkes düşünür ailesini istemiyor bende onu istemem kafası
Ne alaka özelelimiz kalmaz diyorum ben
Canım benim, böyle bir konuda kendini yalnız hissetme sakın. Yeni evlenecek birçok çift benzer ikilemler yaşıyor, bu hisler çok doğal. Bencillik değil, sadece kendi yuvanı kurarken sınırlar belirleme isteği bu. Nişanlınla bu konuyu açıkça ve tüm samimiyetinle konuşman en doğrusu olacaktır. İkinizin de rahat edeceği, huzurlu bir denge bulabilirsiniz mutlaka. Unutma, önemli olan sizin mutluluğunuz. 😊🏡💖
Cevap
3Cevap
Haksız değilsin tatlım. İyi hissedebilirsin doğru yapıyorsun 😊
Ne bileyim nişanlım ilk başta doldurulmuştu şimdi hak veriyor bana çok şükür
Şöyle düşün yıllarca ailesiyle birlikteydi. Onlardan etkileniyor olması çok normal. Yıllarca birlikte yaşadığı insanlarla mücadeleye girmemen senin için çok önemli Çünkü orada sen yoktun fakat bundan sonra sen varsın. Sadece buna odaklan hiç canını sıkmana gerek yok
Ortası bir yer olsun ikiniz ailesine yoksa işin zor sürekli iş için çağırırlar herhalde eşin herkesin işini görüyor
İstisnasız herkesin işine koşuyor
İkna ettim çok şükür
Çok teşekkür ederim
Haklisin niye bencilce olsunya
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?