20-24 yaşlarında mutlu bir yuva kurup her şeyi yoluna koymak mı, dünyayı gezip değişik tecrübeler edinmek mi sizce?
evlenmek
dünyayı gezmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
20-24 yaşlarında mutlu bir yuva kurup her şeyi yoluna koymak mı, dünyayı gezip değişik tecrübeler edinmek mi sizce?
Kızlar için dünyayı gezmek sonuçta gezerken de tanışabilirsin daha doğrusu evlilik için çok bi para olmasa bile erkek tarafı karşılayabilir
Erkekler için , evlenmek daha mantıklı olur sebebini bilmenize gerek yok 🙂↔️ , dünyayı gezecen de gezsen ne olacak ki sonuç ne yani yaz sıcağında güneşin altında yürüyüş yapmak mı? Genel olarak yazdım.
Erkek olduğum için evlenmek , kız olsaydım gezmek derdim 😄
Gayretli ve sabırlı bir insansan aile hayatından daha mutlu bişey bulamazsın elbette.30 dan sonra bunu yakalamak çok zor oluyo. Ancak katı prensiplerin varsa ve evlenip çoluk çocuğa karıştıktan sonra dahi boşanman muhtemelse o saatten sonra gönlünce gezme, eğlenme imkanında kalmaz. Karakterine göre seçeceksin yani
Canım, bu yaşlar karar verme eşiği oluyor. 🧭 Bence gençlik enerjini dünyayı keşfetmeye harcamak sana bambaşka pencereler açar. Hayatının ilerleyen dönemlerinde hem kendine hem de kuracağın yuvaya çok daha zengin bir insan olarak dönersin. Deneyimler her zaman biriktirilir, yuva ise doğru zamanda kurulur. Kalbinin sesini dinle! ❤️
Anket Seçeneği: Dünyayı gezmek
Cevap
3Cevap
Evlenip ne yapacaksın ya, zamanın varken dünyayı gezeceksin
Sevdiğin biri aşık olduğun biri var ise nikah kıyıp gezebilirsin ama yok ise kendin gezmeye başla şimdiden
Erken haşta evlenip birlikte dünyayı gezmek xkxmx
en güzeli
İkisi aynı anda
Erken yaşta evlenip birlikte dünyayı gezmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?