Erken Yaşta evlenmek?

Herkese merhaba 4 aylık bi ilişkim var Ama başta bana babam annemi öldürüp intihar etti diyip Sonradan annesinin şeker hastalığından vefat ettiğini babasının ise hayatta olduğunu öğrendim ses çıkarmadım. Babası 3 evlilik yapmış 76 yaşında birisi bakıma muhtaç ve çok kalabalık aileler ben henuz 20 yaşındayım o ise 22 zorla evlenelim diyor hep bu konu askerlik bile yapmamış geçenlerde bu konu için kavga ettik ablasını aradım sürekli kardeşini haklı tuttu 21 kardeşler bu arada babasına da bakacağım onunla evlenirsem Annem Şu an asla müsaade etmiyor evlenmeye bende 4 aylık biriyle evlenmek istemiyorum ve hazır değilim ilişkiyi bitirme yönündeyim sizce Napayım? Babası da birkaç kere bu konuda beni aradı evlilik icin ailenle tanışalım vs die bunlar çiftçi çevremdekiler senide calıstırırlar diyor Ayriyetten kendisi çok sacma kafalı Dün hastanelik oldum fotoğraf attım Hahaha en azından sende damar bulunmuş bende parmaktan serum taktılar diye dalga geçti Yani geçmiş olsun demek yerine bunu diyo napayım lutfen yardım

Erken Yaşta evlenmek?