20 gü

Eşim arabamı satıp parasını kendine istiyor, boşanırsak düğün masraflarını geri alabilir miyim?

Babam bana araba aldı. Eşimle 2 aylık evliyiz, o arabayı kabul etmedi, kadın araba mı sürer diyor, sana ne diyorum, boşarım seni diyor, boşa dedim, evi terk etti. Şimdi de gece gece gelmiş, o arabayı satıyorsun, parasını da bana veriyorsun yoksa boşanıyoruz, benim arabam olmadan senin araban olamaz, senden araba mı isteyeceğim, babanla birleştiğiniz, benim babam bana ev araba bırakmadı diye bana inat mı yapıyorsunuz diye saydı sövdü, evden kovdum gitmedi, şimdi odada hâlâ saydırıyor. Ben boşanmak istiyorum galiba ama ailem ne der, bir de masraf yaptık baya, onların hepsini eşimden almak istiyorum, yapabilir miyim?
Güncellemeler
20 gü
Düzeltme yapiyim araba babamın üstüne ama kullanma hakkı benim eşiminde tahmin ediyorum tamamen amacının arabayı satıp kendide üstüne bişe koyup 80-100k falan 2 milyona araba alıcak kendi üstüne boşanırsak falan yarı yarıya oluyor ya 1 milyon tlsi olucak. Ben yemedim ama bunu zaten anladım bazı şeyleri
Eşim arabamı satıp parasını kendine istiyor, boşanırsak düğün masraflarını geri alabilir miyim?