12 gü

Kocam seferden döndüğünde hep çok ağlıyorum?

Eşim deniz kuvvetlerinde astsubay, severek evlendik, liseden beri arkadaşız ama her seferden döndüğünde bana da kendine de cehenneme çeviriyor evi. 3 ay gemiyle gidiyor mesela, geldiğinde gergin oluyor, tabak koyuyorum sıçrıyor mesela ya da süpürge açıyorum, kapat diyor ya da bir keresinde dışarısı kalabalık, korna çalıyordu arabalar, çok rahatsız oldu, kendini çok sıktı, ben de sakin ol hayatım derken çek elini diye bağırdı, yolda ağladım, herkes bana baktı mesela, eve gidince de gece uyandırdı özür dilerim diye ağladı, barıştık, sonra gitti, gidince bu sefer yine ağladım, yaptığım böreği aldı gitti, çok üzülüyorum bu durumumuza, şimdi gelecek, bu sefer seni özledim diyor, nasıl bir tavır alayım.
Güncellemeler
12 gü
He birde aklıma geldi ben senin için o gemide canımdan oluyorum sen bilerek tabak carpiyorsun diyor kendi kafasında da kuruyor sonra ben hiç bir şeyim diyor benim dediğim şeylere takılma diyor özür dilerim diyor battaniye ile üstünü ortuyorum bunalıyor balkonda yatiyor bazen koluma vurdu örttüm üstünü diye sonra özür dilerim dedi kendine vurdu kendini kilitledi banyoya agladi
Kocam seferden döndüğünde hep çok ağlıyorum?