Kocam beni hep ağlatıyor üzüyor?

Eşim beni her konuda hep ağlatıyor kendisi cok vurdum duymaz birisi.. Yatak odasında hiç öyle diil ama ozamn cok iyiyim ben ona karşı sevdiğini falan aklına ne gelirse söyler o an. Ama normal de beni hiç duymaz bişi sorsamm 10dk sonra cvb verir. Ben bişi ler in ucundan tutmaya çalışırken o hiç bişi yi düşünmüyor hep geç geliyor. Saatlerce agladım tartışınca ağlama tamm şöyle böyle demez hiç bazen dalga bile geçtiğini düşünüyorum agladığımda. Nptın günün nasıldı derim hiç bahsetmez bazen biriyle bişi konuşur ben o kişiden duyarım haberim yok diemiorm hm haberim var derim. Bana neden söylemedin derim unuttum der. Agladım bir kerede gel aglamaya noldu demez konuşmam umursamaz bile... Ben her sabh kahvaltısı nı hazırlarım işe öyle giderim akşam gelirim olmaz ama beni işteyken sürekli arar günde 6 7 kere konuşuruz ama saçma sapan şeyler napıosun falan evde yok bu konuşmalarımız bakımlıyım gayet ve bunu çevremdekilerde söyler yemek temizlik herşeyin üstesinden gelirim hiç bir anlam veremiorum
Kocam beni hep ağlatıyor üzüyor?