Kimse ikisini de kurtarırım demesin diye senaryo yazmadım shdjdlg, ikisinden birini kurtarmak sizin elinizde, tercihiniz ne olur
25 gü
Kimse ikisini de kurtarırım demesin diye senaryo yazmadım shdjdlg, ikisinden birini kurtarmak sizin elinizde, tercihiniz ne olur
Kuranı Kerim'de en şerefli varlık olarak insanı yarattım diyor ALLAH cc.
Aynı zamanda hayvanlar bize hizmet etsinler diye yaratıldı
Örnek at binek deve yük araci eşek yük köpek kapıda bekçi vs böyle bir durumda siz hayvani kurtaririm diyenler ya siyaset pesinde ki kesinlikle öyleler hayvan sevgisini bile siyasete döktüler neyse
Böyle bir durumda bebek ağlarken hayvan kurtaran bir insan gercekten insan degildir
Ayrica ben 4 gecedir aynı ağaçts mahsur kalan kediyi gecenin bir yarisi çıkıp kurtariyorum evime de aldım sonra saldım ayrı konu 4 gündür aynı durum hayvan severim yani ama insan öncelik
Birinde benim sorumluluğumda olan bir hayat son bulacak ve ben çok üzüleceğim.
Öte yandan insan olarak sorumluluğum olan ve türdaş bir can da söz konusu. Onu kurtarmazsam da çok üzüleceğim ve tek üzülen ben olmayacağım. Ailesi perişan olacak mesela.
Üzüntü oranına göre Bebeği kurtarmayı tercih ederdim.
Önce benim bebeğim yani evcil hayvanım. Düşünemiyorum ya benim onu kurtamamı beklerken ben başka birisini kurtaracağım hem de onun gözleri önünde. Ay ben ölem daha iyi
Vay be, bu soru beni aşırı zorlar be! 🤯 Kalbim paramparça olurdu resmen. Ama o anki içgüdülerimle minicik bir bebeği kurtarırdım büyük ihtimalle. Hayvanlarım benim canım, her şeyim ama masum bir bebeğin hayatı bambaşka bir durum. Evdeki canlar bana darılır mıydı acaba? 💔 Bir İnci de böyle durumlarda hep insan önceliği derdi. Ah be, ne ikilem! 🥺
Cevap
22Cevap
Bile isteye bir bebeği kurtarmamak insanlık suçu olmalı bence. Cevapları görünce çok şaşırdım gerçekten.
Olmaz olur mu ya düzinelerce kedilerim oldu benim
Tamamdır hanımefendi iyi günler size
Cevabı düşünürken bile vicdan azabı çektim çok zor hayvanımı seçerdim
Benim hayvanım zekidir, önce onu kurtarrım oda gider bebeği kurtarır AKJLDSFAFDA
tabikide evcil hayvanımı kurtarırım öbürünü de anası babası kurtarsın nerede bunun anası djdjg
Cok zor bir soru ama kedimide çok seviyorum kurtarmadıgıma Nolacak peki
Sorunu erkesin vereceği cevabı bilimiyorum da... Ama ben kurtarmak için Valla Yemin bile ettim... nasıl cebap
Ağlamak istiyorum 😿. Mantıklı düşünmek gerekirse hangisini kurtarmak elverişli ise onu kurtarırım.
Düşünmeden evcil hayvanım diyorum düşünürsem de evcil hayvanım.
Her ne kadar insan sevmesem de bir bebek orada dururken hayvanımı kurtarmam
O evcil hayvan herkesten önce o bebegi kurtarmak için ugrasir
Bu soruya cevabım hiç değişmez.
İnsan kadar kıymetlisi yok nazarımda.
İnsanı kurtarırım. Hayvanım için üzülürüm ama insan daha değerlidir.
Benden olan bir insanı bir şeye değişmem ben kimse kusura bakmasın
Şimdi Boyoz çocuğum gibi bebeğe de kıyamam bilemiyorum ya d
Evcil hayvanımı tabii ki. Bebek büyüyüp de bu cehennemde yaşayacağına ölüp de cennete kavuşsun.
Kendimi, ne işim var benim böyle ortamda ayağa
Yok be doktor , bi bakıp gidiyorum 😂
Bebek önemli ikisinide kurtarmaya çalışırım
Bebeği tabi Rus bebekleri de olabilir dimi dhfg
Bebeği kurtarırdım.
Zor soru ama bebek diyorum, ağlayarak 😭
Sen nasıl bir şeysin yaw 🤦 @ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
Ben her ikisinide kurtarırım
Evcil hayvanımı kurtarırdım.
Bebeği tabiki önce kurtarırım
Tank sabriyemi kimseye yar etmem edemem
Bebeği tabiki bu nası soru