Tatil ya da zorunlu bir iş seyahati gibi bir durumda evcil hayvanınıza bakması için kime ya da nereye emanet ediyorsunuz? Ya da etmeyi düşünüyorsunuz? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Annemin arabasını tamamen kedime göre ayarlıyoruz, kalacağımız tek yer teyzemin evi.. orada herşey kedime göre şükür ki düşeceği herhangi bi yer yok, camlarda sineklik mevcut.
Dışarı çıkacağımız zamnda kuzenimin odasında bırakıyorum mama su ihtiyacını ayarlayıp max 3 saat o da..
Ya kedimle İzmir'deki teyzemin evine giderim ya da gitmem asla.. kedimi kimseye bırakmam asla ama asla da güvenmem.
Zorunlu olursa da bu değişmez.
Cevap
5Cevap
Merhaba, şu ana kadar hiç tatile çıkmadım evcil hayvanım varken. Yanımda götürmeyi düşünüyorum.
o da bizimle geliyor, hayvan dostu oteller bulmak zorunda kalıyoruz tabii ki. bu da çok az bulunuyor ama onu kimseye emanet edemem mecburum bulmakta.
Küçükken anneme bırakıyorduk şimdi evde kalıyor komşum ilgileniyor zaten panddmide hiç bir yere gitmedik
Onu kimselere emanet edemem. Yanımda taşırım her daim. Kendisiyle ayrılmaz bir bütünüz. Allah ayirmasin zaten.
Ben tek gidiyorum tatile o yüzden evde oluyor yanıma almayı cok isterdim :(
Merhaba,
Genelde komşuya bırakıyoruz ya da yolculuk kafesi var yanımızda götürüyoruz
Emanet edecek biri yoktu biz de evin her köşesine mamasını suyunu falan koymuştuk, hiçbir sıkıntı olmadı.
Evde duruyo ona göre fazladan mama ve su ayarlıyoruz
Anneme bırakıyorum ya da babama seçenek çok şükür.
olmadıgı ıcın oyle bır sorunum bulunmuyor.
Teyzemlere bırakmıştım öldü
Komşumuza sağolsun iyi kadin
Evcil hayvanım yok olsa kardeşime bırakırım
tatile gitmiyorum
Anneme..
Eve emanet ederim
Komşuya emanet edicem.
Arkadaşıma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?