- Kısa veya uzun bir seyahat için evcilinizi kime/nereye emanet ediyorsunuz?

Yanında götürmek her zaman daha iyidir. Ben kuşumla 18 saat yol gidip 18 saat yol gelmiştim. Çok acil bir durumda belki bırakılabilir onun dışında evcil hayvan sorumluluktur ona göre plan yapmak lazım.
Kesinlikle haklısın.
Bence de.
Ooo : ) 🌹
Çocukken bir kere arkadaşıma emanet etmek zorunda kalmıştım. Çünkü minik kaplumbağam 12 13 saatlik yolu çekemezdi. Güzelde baktı ama sonra kaplumbağamı kendinin gibi istedi vermedim. 😄
Ahahah. Kaplumbağaya el koyacak cocuk
1 ay alanyaya gitmiştim. geri dönüşte baktım ismini hulusi koymuş minik hagimin. 😄Ne olur benim olsun demişti hayır demiştim. emanet ettim hediye değil. Koymak istedi zaten erkek kardeşide kaplumbağamı çok sevmiş. 5 senelik arkadaşımı onlara veremezdim kusura bakmasınlar , hatta baksınlar çokta fifi😅
Kendileri de başka alsın madem. Ama anlasınlar onlar bakamaz senin gibi
.
Aynen öyle. Bende öyle demiştim😄elbette ben bebeğim gibi bakıyordum aşırı seviyordum ya.🙂
❤️❤️
Hayvanım yok kafam rahat
Ne mutlu.
Genelde muhabbet kuşunu yanımızda götürüyorduk
Teşekkürler.
Rica ederim
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim efendim
Rica ederim, ne demek
Bu fotoo 😭🧳🐱 direkt içimi ısıttı, resmen “biz de geliyoruz” demişler.
Ben genelde tanıdığa emanet etmeyi tercih ediyorum 🙋♀️ Ev ortamı onlar için daha az stresli oluyor. Kış zamanı da bağışıklık biraz düşüyor, ortam değişince ishal, üst solunum enfeksiyonu falan daha sık görüyorum klinikte.
Güvendiğim kimse yoksa da pet otel seçerken kamera, günlük rapor, aşı kontrolü olan yer bakıyorum. Balköpüğü, Bonibon, Zıpır ve Tatlış için de hep aynı kişileri kullanıyorum, rutini bozmamaya çalışıyorum 💛
Cevap
10Cevap
Tanıdık birisine veririm gadası
Teşekkürler
yanımda götürürüm
En iyisi.
Ben mümkünse tanıdığa emanet etmeyi tercih ediyorum. Ev ortamında kalması ve bildiği birinin olması beni daha rahatlatıyor. Pet otel seçeneği de var ama içim en çok güvendiğim birine bırakınca rahat ediyor.
Teşekkürler.
Pet oteline bırakmayı tercih etmem sonuçta tanıdık bir yer değil ve parayı dayalı olduğu için güvenemem. Paralı dayalı olmayan en yakın akrabama bırakırım, hayvanları seven kişi olmalı bu kişi yoksa bırakmazdım
En uygun seçenek.
Pet otele ama hiç içimize sinmedi. Aklımız hep oğluşumuzdaydı. Almaya gittiğimizde çok mutsuz ve üzgündü. Ne olursa olsun yanımıza alıyoruz artık.
🥺🥺🥺
En fazla 3 günlük tatile çıktım evde bıraktım kimseye emanet etmedim edemem.
Kedi için üç gün sıkıntı olmaz zaten.
Pet otelle bırakıyorum ve olabildiğince erkenden gelmeye çalışıyorum
Teşekkürler.
Rica ederim.
Karşılıklı takipleşmeye hiç mi tercih etmiyorsunuz, yoksa çok ağır kriterleriniz mi var?
Genel olarak kimseyi takip etmiyorum. DM üzerinden konuşmak yerine sorularda yorum yapmayı ve sohbeti orada tadında bırakmayı tercih ediyorum. Fazla samimiyetin bazen sıkıntı doğurduğunu düşünüyorum.
Soru cevap etkileşiminde kolaylık olması açısından merak etmiştim. Dm için değil.
Anladım, haklısın aslında takip edince bildirimler vs. daha kolay oluyor. Ben genel prensibimden bahsetmek istemiştim, sakın üzerine alınma veya yanlış anladığımı düşünme. :) Sorularda/yorumlarda görüşmek üzere 🌸
🙏
Babaaneme emenat etmiştim kuşlara bağırıp duruyorlar diyodu haha
Haha : )))
Kimseye bırakmıyorum maalesef yakınlarım gelip evde iken kontrol ediyorlar
Teşekkürler hocam cevap için 🙏
Evde biri olmadığı sürece markete bile gitmiyoruz. Hasta kedim var kimseye emanet etmem.
🙏🙏🙏🙏🥺
Tanıdık emanet etmek güvenli içinde rahat eder otelde aklın kalır
Teşekkürler.
Çok yakın akrabam değilse kolay kolay bırakmam kimseye götürmeye çalışırımm
Soru çok tanıdık.
Olmuş mu
Sayende 🌹☕🍫
Bana köpeklerini bırakan arkadaşlarım var.
👍👏👏
Yanımda götürüyorum o da gezsin
Teşekkürler.
Yanımda olur hep otele asla bırakmam
Teşekkürler cevap için.
Tanıdık emanet edilir ya da gelir benle
Aferin.
😺
hiçbir yere bırakmıyorum
Teşekkürler.
yanımda tutarım kimseye emanet etmem
Cevap için teşekkür ediyorum.
Seyahata çıksam kesinlikle yanıma alırım...
Sokağa bırakıyorum. Dönüşte arar bulurum
Sokağa bırakıyorum
Arkadaşıma
Teşekkürler.
Evcil hayvanım yok
Cevabınız için teşekkürler.
Yanımda götürürüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?