Evin dışında girii çıkışları serbest çünkü her ne kadar ev ortamında büyümüş olsa da o özünde vahşi bir hayvan ve dışarı çıkmaya ve dışarıdaki hayatı bilmeye hakkı var. Kendisi ilk günler dışarı çıkarmak gibi bir niyetim yoktu. Ama dışarda kendi gibi kedileri görünce evde durmak istememe gibi durumlar meydana geldi. İlk zamanlar dışarı çıkarınca yanında dururdum ve herkes kaybolur, araba çarpar, o alışık değil dedi ama artık bir yerden sonra dışarıdaki hayata biraz adaptasyon sağladı. O geleceği saatı biliyor, o saatte kapıda olur, bende içeri alırım. Ama dışarı her ne kadar adaptasyon sağlamış olsa da eve hiç bir zaman tertemiz gelmez. İllaki üzeri toprak, çamur içinde olacak diğer sokak kedilerin üzerü bile o kadar pis olmuyor ama başa gelen çekilir...
Benim beslediğim kedimi saldık dışarı gece vaktiydi yavruyu ilk defa dışarı çıkarıyorduk etrafı görsün diye 5 dakika sonra yola atladı ve araba ezdi Ben onu alacaktım ama bı anda araba geldi Herşey bı anda oldu Gözümün önünde kedim ezildi Arabaya dur dediğim halde Benim en büyük travmalarımdan biriydi
Daha bugün kedi sahiplendim ve evde bakacağım salıp tekrar bekleyemem çünkü dairede oturuyoruz sence ben bir zaman sonra kedimi dışarı çıkarmalımıyım? Hep evde olmaz galiba ne dersiniziz siz bu işe?
köpeğim var asla başında olmadan dışarıya bırakmam ama kedileri hiç bilmiyorum bence onlarda bırakılmamalı dışarıda türlü türlü insan var başına bir şey gelebilir zehirlenebilir bilmiyorum ya