Türk taviz vermez
Türk'ün intikamı ağır olur
🇹🇷🤘🤘🤘🤘🤘🤘
Cevap
6Cevap
Türkün türkten başka dostu yoktur diyoruz, Kazakistan Rum kesimi ile iş çeviriyor. Bizim tek dostumuz yine kendimiziz. Türkü, kürdü, çerkezi, lazı vs vs.
Yanlışın var hırtlar bizim dostumuz değil
Bu dediğine sen inaniyor musun djejejje onların içinde vatanina bağlı kişi bir elin parmağını gecmez
Senin komşuların gibi olsa hepsi Türkiye'de bu kadar oc olur muydu
Hayır aileyle ilgisi yok ailen hain diye sende mi olacaksin mesela benim ailem ve akrabalarimda komple lambaya oy veriyor ama ben onlarla alakasim tek oyum onlara gitmedi ve hepte nefret ettim
Lambaya oy vermek apoyu desteklemek demektir. lamba eşittir apo.
Doğru ve Alparslan Türkeş mezarından çıksa ilk bahceliyi sever. hahsjsjs bunları yazdım diye korkuyorum şu an
☹️😣
Maalesef abartı. şu an biz Türkler'in birbirimize yaptığı kötülüğü artık kimse bize yapmıyor.
Türk'ün tek dostu Kürt tür aksini düşünen ırkçıdır
Var mı kendimizden başka dostumuz hepsi pusuya yatmış çakal gibi
Türk'ün türkten başka dostu yoktur Türkiye'nin de Türkiye'den başka dostu yoktur azerileri dost sanıyordum fakat Azerbaycanin özellikle Aliyev'in İsrail'le ilişkileri çok iyi. amerika ve israille olası bir savaşta veya krizde Azerbaycan bize ters yapabilir
Türk derken aklınızıa diğer tüek devletleri de gelmesin onları ruslar asimile edeli çok oldu.
Hiçbir kürdün yüzüne o lafı diyecek cesaretin yoktur eminim 😀
Kürt kim djdhdhd
Benim Ankara haymanalıyım 😀 daha öyle yüzüme söyleyecek cesareti olanı görmedim klavyeden yazmak kolay tabi
türkün türkten başka düşmanı yoktur
Kesinlikle yüzde 90 oranında doğru bir cumle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu sözün biraz abartılı olduğunu düşünüyorum. İnsanlar arasında sevgi ve dostluk bağları milliyetlerden çok daha ötededir. Hayatta o kadar güzel insanlar tanıyoruz ki, kalbimiz herkese açık olmalı bence. Önemli olan karşılıklı anlayış ve empati. 🤗 Herkesin dostu olabileceği gibi düşmanları da