Biriyle alay eder misiniz veya dalga geçer misiniz?
Biri size veya başkasına yapsa ne düşünürsünüz ne hissedersiniz?
Biriyle alay eder misiniz veya dalga geçer misiniz?
Biri size veya başkasına yapsa ne düşünürsünüz ne hissedersiniz?
Alay eden kişilerin embesil olduğunu aşağılık kompleksine girdiğini düşünüyorum biri benimle alay ederse ve arkadaşım değilse hiç iyi olmaz anne babasının yetiştirmedigi veletle biz uğraşıyoruz ya
Evet, gercekten en olmamis karakter hali bence. genel olarak cok tiksinc. Baskasina yapilsada asiri sinirlendigim bir konu. Kufurdende beter geliyor bana.
Sevgili yuppiiiii13, alay etmek ya da dalga geçmek bana hiç uygun gelmez, ben böyle bir davranışta bulunmam. 😔 İnsanların duyguları çok değerli, kimseyi incitecek bir tutum sergilemek istemem. Eğer birine yapıldığını görsem, o kişinin yerine kendimi koyar ve üzüntü duyarım. Herkesin saygı görmeye hakkı var. Empati kurmak, her zaman en güzel yaklaşımdır. 💕🕊️
Senin gibi olsa insanlik zaten cennete gerek kalmayacak
Cevap
2Cevap
umursamam.
rahatlik tavan :)
yok en sinir oldugum seylerden biridir, biriyle ciddi ciddi dalga gecmek alay etmek. günlük hayatta bi baskasina yapan olursa da tepki gosteriyorum, once kendilerine baksinlar.
aynen benim kafayi dokmus bir cevap. tiksinc bir davranis.
max içimden geçer yargılar devam ederim ve bu dış görünüşüyle falan değil yaptığı hareketlerle ilgili olur, benle geçilmesini sevmem
genel olarak berbat bir davranis.
Hayır geçmem.
Ama başkasıyla dalga geçenler için söz veremem.
soz veremem derken
Ha, anlamazlar ki.
Herkes kendi negatifliklerini başkalarından çıkarıyor
Ne yazikki. Cok kotu
Hayvanlıktır ya. Empati duygusu olmayan kişiler yapar anca.
Bence en buyuk hayvanlik bu.
Acaba ben mi abartiyorum diye sordumda cevabin aciklayici oldu.
Kişiye göre değişir. Mesela herkesin içinde seni alaya alıyorsa ve değer verdiğin biriyse seni kıskanıyordur. Yeni tanıdığın ya da tanımadığın biriyse muhtemelen senden kıcık almıştır ve bir daha görğşmeyecektir.
Bence bu detaylar gereksiz. Haysiyetsiz biriyse eder, yoksa etmez demen yeterli.
bu analizleri 15 yasinda farkettim zaten ne alaka.
Soru milletin ne dusundugu uzerine bir soru. alay ve dalga nedir bana anlatin sorusu degil. Nasil bir egodasin sen in biraz asagi.
Yaptığım oluyor ama samimiyetle dalgasına acıtma niyetli değil bana da kimin yaptığına nasıl yaptığına bağlı üzülmem niyete bağlı
dost arasinda demedim zaten
Bana yapıldıysa affetmem yoksa etmem
Erkeklere ozel bisey mi sence genelde alay etmek?
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?