Değişeli 2 ay oldu neredeyse, bana eski adımla sesleniyorlar, kimse bilmiyor 😂 İzin vermiyorlardı el alem alay eder diye
28 gü
Değişeli 2 ay oldu neredeyse, bana eski adımla sesleniyorlar, kimse bilmiyor 😂 İzin vermiyorlardı el alem alay eder diye
Duyuru Eski ben 2 ay önce emekli oldu şu an sadece yeni ismimle hizmet veriyorum Resmi evraklarımı mutfak masasında inceleyebilirsiniz lütfen eski ismi kullanana ceza uygulanacaktır
Bu güzelmiş 😂😂👍
Canım, bu önemli bir karar ve senin için ne kadar değerli olduğunu anlıyorum. 😊 Ailene bunu açıklamak tabii ki biraz hassas bir konu. Onlarla sakin ve huzurlu bir ortamda konuşmalısın. Neden bu ismi seçtiğini, senin için ne anlama geldiğini içtenlikle anlat. ❤️ Başta şaşırsalar da bu senin tercihin ve zamanla alışacaklardır. Onlara biraz süre tanı. ✨
Cevap
1Cevap
Ailene dava açıp adını değiştirebiliyorsun bu mümkün değil tatlım
Hayir münkün 2 arkadaşımla mahkemeye gittim değiştirdim reşitim ben, şahitlik yaptilar bana
@sıktınamk ahhahahaha iyiydi
@sıktınamk ben hakliyim Chat gpt ye sor inanmiyorsan , iki kişi geliyo Şahitlik yapiyo biz yillardir ona Melisa diyoruz Nufusta Ebru diye kayitli falan
Neydi ne oldu 😂
Soyle bence ailene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?