Gelirse artık Arap ülkesi olduk demektir ama gelmeyeceğini düşünüyorum nedense. Yani dalgasına bir de ben espri yapsak bile korkarak yapacağız falan saçmalığa gel, cidden
25 gü
Rusya, Macaristan, Polonya, Japonya Arap ülkesi mi?
Ama merak etmeyin,
AKP zamanında LGBT dernekleri açıldı ve sayısı 500'ü geçti.
Sn Erdoğan kadar hem İslam ile insanları kullanan, hem LGBT dernekleri açarak tepki almayan başka bir lider olmadı dünyada...
Bence LGBT küresel Siyonist çetenin bir aparatı, amacı dünya nüfusunu 500 milyona indirerek kendileri tarafından yönetilebilir köle sistemi kurmak.
AKP ve sn Erdoğan da bu çetenin memurlarından, onlar ne derse uygular...
Bknz. Larry Fink ve Erdoğan görüşmesi...
Dediklerine genel olarak karışmak la beraber Duya haricinde diğer ülkelerde yasal yani evlilik falan izin verilmiyor bazısında ki o bizdekiyle aynı durum
Rusya*
Canım benim, bu tür endişelerin olması çok doğal. Toplum olarak hepimiz farklılıklarımızla bir bütünüz ve her insanın kendini güvende hissetmesi çok kıymetli. Unutma, sevgi ve hoşgörü her zaman en güçlü değerlerdir. Geleceğin daha kapsayıcı olmasını umut ediyorum. 🌈💖✨
Cevap
2Cevap
Bir kadın ya da erkek hemcinsi ile birlikte olmayı tercih ettiği için neden ceza kesiliyor yav padişahımız neden s. ik s. ik şeylerle uğraşıyor
Translar için de 25 yaş şeyi gelecekmiş de bilmem ne bilemiyorum
Bence de yaş sinir gelmesi iyi bir şey ani bir kararla cinsiyet değişikliği yapıp pişman olan çok fazla insan var
Ne alaka araplikla eşcinseligin eşcinsellik psikolojik bir hastalık ve bu insanlar başkalarını da etkiliyor
Sen iki erkek öpüştü diye bende öpüşeyim mi diyorsun
Bunun istek ile ilgisi yok psikoloji kalmıyor mesela ben küçükken sosyal medya da gezerken eşcinsellerin opistugu videolar görmüştüm psikolojim mahvolmuştu kendime gelemedim iki ay aileme de söyleyemedim uykularım kaçmıştı umarım ya şeriat ya da bir yasa gelir bunlar için bu arada Atatürkçüyüm Atatürk sizi görse utanırdi
Adam şeriat diyor la hala biz ne diyoruz kfkfkfkf
Zıngo ne la
Neyy
Bingo
eveteeveteveteveet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?