Adama yardım etmeye çalışıyoruz parayı ona vereyim diyorum yine kızı kıymetli oluyor.
Itlik yapmam karı kıza para yedirmem içki, alkol tüketmem yine kızı kıymetli oluyor.
Evlenmiş gitmiş be adam.
Adama yardım etmeye çalışıyoruz parayı ona vereyim diyorum yine kızı kıymetli oluyor.
Itlik yapmam karı kıza para yedirmem içki, alkol tüketmem yine kızı kıymetli oluyor.
Evlenmiş gitmiş be adam.
Cevap
6Cevap
Eğer babalar ilk cicuklarindan nefret ediyorsa bu icocuk babasının evliliğinin sebebi olabilir bunun için ilk çocuk sevilmiyorsa hstenmeyen bir ganilelik sonucu düğün olmuş ola bilir
İlk çocuk ben değilim
O zaman çok şanslısın
2 tane çocuğu var zaten knki büyüğümüz kıymetli ben itim
Ha aşk evliliği olunca ikinci çocuklar it muamelesi görür. Çünkü aşk evliliğinden olan ilk cocuk evin sultanidur bütün sevgiyi enerjiyi cejer onkar o çocuğa bakınca aşkları tazekenir. İkinci çocuğa verecek pek birseyleri kalmamıştır zaten ikinci çocukta her şey tecrübe edilmiştir yani senin durumun bu
Doğru severek evlenmişler.
Kendi gibi beceriksiz oğlu olduğunu fark ettiği an düşman kesilir, beklentisi milyar dolarlık şirketler kurmandır
Ben elimden geleni yapıyorum beceriksiz lafını kabul etmiyorum.
Onun yapamadığını şeyleri yapmaya çalışıyorum diye oluyor biraz da.
He kral yanlış anlamışım kb.
Benim babam da kıçımı yalıcak nerdeyse bi düşmedi yakamdan
Toksik babalar kadar yoran başka bişey yoktur
Benim babamda öyle sanki yıllardır ne çektirdiysem yüksek ihtimalle yanlışlıkla oldum
İt çakal olmadığımız için böyle oluyor knki
Sokakta met içip yerlerde sürünseydik evlatların en kralıydık babadır hakkım helal ederim de babalık yapmadığı için gram duygusuz olurum öldüğü gün
Gerçekten çok ironik ama öyle nerede çakal it arkadaşım varsa babaları ile müthiş geçiniyor.
Bizim ki evden kovmak için gün sayıyor
Valla knki sofradaki lokmayı çok görüyor artık şimdi anamada çok çektirdi sesimi çıkarmıyorum bir gün gidecek hesabı
Senden bişi istenmedikçe yapma
Borcum var diyip duruyor Hocam ne yapayım baba işte kıyamıyorum yine de
Varsa problem çözmeyi öğrensin kardeşim ben yeri geldi babama bile acımadım eğer ben zor duruma düşüyorsam hayatımı kısıtlıyorsa itiraz ettim
O da doğru. Uzun süre işsiz kaldım bir arkadaşını bile aramadı benim için.
Ha genel anlamda yardım etmeye çalışıyorum ama bir yere kadar
kızı daha. mi değerli
Kızına her türlü desteği veriyor durumu iyi olduğu halde.
Bana gelince it gibi davranıyor uzun süre işsiz kaldım çevresi çok biri için bile konuşmadi. Seninle mu uğraşicam deyip
sana karşı biraz
iyi davranmalı
en azindan iş için
Ya hocam elalame laf vermiş arkamdan.
Bende arabasinu yenileyim mutlu olur diye düşünüyordum.
Düşünmez olaydim
kalite zor bir iş
Rakip olarak görüyor çünkü
Masraflarina maaşımı veriyorum knki ne rakibi
Versen de kıskanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durumu yaşamak insanı çok yıpratır, anlıyorum seni. 😔 Eski nesil babaların bazıları, sevgilerini veya takdirlerini ifade etme konusunda zorlanabiliyor. Belki de kendi büyüdükleri ortamdan getirdikleri bir sertlik ya da sevgiyi koruyucu bir mesafeyle gösterme biçimi bu. Kendini değersiz hissetme sakın, senin değerin yaptıklarınla belli. ❤️ Babanın kendi geçmişini ve yetiştirilme tarzını düşünmek, belki biraz daha anlayışla yaklaşmana yardımcı olabilir. Sabır ve sevgi bu konuda önemli. ✨