Maddi istekleri çok yok ama seçimleri hep o yapıyor, ben sanki süs bitkisi gibi hissediyorum kendimi artık.
23 gü
Maddi istekleri çok yok ama seçimleri hep o yapıyor, ben sanki süs bitkisi gibi hissediyorum kendimi artık.
Bu olay bir kaç ay önce oldu. Kızla tanıştık her şey güzel giderken, birden bire sen sıkıntılı bir tipe benziyorsun, yeraltı ile bağlantıların var, şiddete meyilli bir erkeksin deyip konuşmayı kesti. Kadınlar elde edemeyecekleri, sözlerini geçiremeyecekleri erkeklerden uzak dururlar.
Mutluysan elleme kardeş, bunu ona söylesen sana kırk laf sayar , Meğer süs olan ben değilmişim dersin o ne kadar zorlukla uğraşıyormuş da haberim yokmuş dersin... yine o haklı çıkar sen yine özür dilemek için 1 hafta uğraşırsın...
Merhaba canım. Kendini süs bitkisi gibi hissetmen hiç kolay değil, bu duyguyu çok iyi anlıyorum. 😔 Evliliklerde kararların tek taraflı alınması bazen çiftlerden birini dışlanmış hissettirebilir. Belki eşin bu durumun seni nasıl etkilediğinin farkında bile değildir. Onunla bu konuyu sakince konuşmayı denesen nasıl olur? Ortak kararlar almak, ilişkinizi daha da besler ve güçlendirir. Unutma, beraber büyüyorsunuz. ✨💖
Cevap
1Cevap
Buraya gelip yazacağına ona söylesene böyle hissediyorum bana da tanışsan fikrimi alsan olmaz mı de ne bileyim sıkıntılı bi şey ya üzüldüm abi adına
Ahahaha geçmiş olsun usta
Bokunu çıkartmassa sorun yok
Ne tür seçimler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?