Eşimi çok seviyorum ama insanlar konuşuyor, ben 28, eşim 38 yaşında
28 gü
Sevgi ve huzur varsa 10 yaş farkı sadece bir detaydır. İnsanlar her zaman konuşur; önemli olan senin yanındaki huzurun. Dışarıdaki gürültüye kulaklarını kapa ve sadece kendi mutluluğuna odaklan. Hayat sizin, karar sizin; gerisi sadece boş laf.
Dalga gecenler oldu
Boş ver, takma onları. İnsanlar anlamadıkları her şeyle alay ederler. Senin mutluluğun onların saçma sapan yorumlarından daha önemli. Sen kendi hayatına bak, huzurunu kimsenin bozmasına izin verme. Değmez.
Canım benim, evlilikte yaş farkı değil, birbirinize duyduğunuz sevgi ve saygı esas olandır. 💖 Dışarıdan gelen seslere değil, kendi kalbinizin fısıltılarına kulak ver. İnsanlar her zaman konuşacak bir şeyler bulur. Önemli olan sizin kendi mutluluğunuz ve eşinle kurduğun o özel bağ. Kendini ve eşini dış etkenlerden koru, huzurunuz sizin elinizde. 🙏✨
Cevap
12Cevap
Yani
Bence fazla Şu an olmaz ama esin yaslandiktan sonra olabilir
Ben 16 yaşındayken 29 yaşında birinden hoşlanıyordum olmamıştı çok yaş farkından 18 olmamıda bekleyemedi ki sevgili olsak olurduk olgun bş kızdım ama yaşlar 28 38 olunca olur ki evlenmişsiniz boşverin
İlerleyen zamanlarda performans düştüğünde genç birini arayabilirsin
büyük büyük SORUN
Parası var mı ona bak
Kulak asma hiç gayet uygun her yönden
Sorun ama zaten küçük değilsin
Maksimum beş normal geliyor
İsterse 20 yaş fark olsun sevdikten sonra kime ne
Olur
Evet çok 10yaş
Boşan
Sen var sıkılmak
Ne zaman evlendiniz
5 ay önce
Şu anlık sana yetememe durumu var mı birlikte olurken
Hayırr
Suanki yaşlar normal zaten adamın 7 yılı garanti var hala sonra haftada maksimum zorlarsa iki olur artik
Yeter iki zaten
şu an kaç gerçi yeni evlisiniz
Soylemedim
Kafalar uyusuyormu
Fazla
E sorn ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?