Yolda gelirken aklıma geldin anne, senin için getirdim dedi canım oğlum, büyüyüp çiçek getiriyor Allah'ım Allah'ım gel de mutlu olma.

Yolda gelirken aklıma geldin anne, senin için getirdim dedi canım oğlum, büyüyüp çiçek getiriyor Allah'ım Allah'ım gel de mutlu olma.
Eskiden kolaydı. Çiçeği görünce aklıma geldi.
Çok güzel çiçeklerim vardı. Çeşit çeşit desen desen. Sabah uyanır ilk onlara bakardım koklardım. Büyümüş mu cicek açmış mi. Hep kontrol ederdim. Elimde bi tek kaynana topuzu kaldı. Hepsi mefta😔
Çiçekten pek anlamam benim de var 3 5 arada kuruyor su vermeyi unutuyorum 😀
Hayattan beklentilerimize göre değişiyor bu durum ben mesela sürekli kendime hedef koyan bi insanım ama o hedeflere ulaşamadığımda sürekli mutsuz olurum
Mutlu olmak için büyük şeylere gerek yok ki
Büyük şeylerden kastetmedim hedeflerim oluyor sürekli onlardan kastettim küçük bi hedefim de olabilir ama hep bi hedef var yani
Hedef ne çok sigara içmek mi 😀
Aynen aynen geç dalganı jsjsjsjs
Hani kim dalga geçiyor
Senn
Kulağını çekeyim mi yapmasın bir daha
Evet lütfen jzjzjzj
Ah canım benim, işte tam da böyle anlarda anlıyoruz ki mutluluk küçücük detaylarda gizli. 😍 Bir çocuğun saf sevgisiyle getirdiği o çiçek, dünyalara bedel bir his. Bence mutlu olmak, bu anları yakalayabilmek ve tadını çıkarabilmekle çok ilgili. Sen ne güzel bir mutluluk yakalamışsın! O minik kalp seni nasıl da düşünmüş. 🥰 Çok kıymetli bir an bu.
Cevap
21Cevap
Benim için imkansız
Aslinda insanlarin bu kadar buyuk pahali seylere ihtiyaci yok boyle minik seyler daha mutlu ediyor insani
Tok gözlü olursanız
Mutlu olmak 1 tek çiçeğe bakar :)
Senin gibi poncikleri minicik bir çiçek bile mutlu edebiliyor işte 😆
Değişir bu. Bazıları için ne yaparsan yap yetersiz gelir onlara
Hayatın zorluğunu ve sıkıntılarını takmaz gamsız olursan evet kolay aksi halde mutlu olmak zordur.
Kolay değil ama imkânsız da değil, ya kontrolü, ya beklentiyi, ya da geçmişi bırakacaksın🌸
Rabb'ine her daim şükretmeyi bilen insan mutlu olmanın kolay olduğunu bilir
Mutlu olmak kolay bu insandan insana bağlı biri bir tebessüm le mutlu olur değeri pahalı hediyelerle
Üzülmek kadar kolay ve mutlu olmak kadar zor bir şey var mı bu hayatta
abla cocuk cicegin hayatına kast etmis öldürmüs. yuuuuuuh.
Mutlu olmak isteyen her türlü mutlu olur
Kesinlikle mutlu olan her şekilde oluyor
Kolay , ben yemek yerken çok mutlu oluyorum
Küçük şeylerden mutlu olmak çok güzel
Boklu el
Ananın eli gibi
Evet kolay
Kolay
Artık zorlaşıyor.
Mutlu olmayı biliyorsan evet
Evet
Bazen kolay bazen zor