burada haklı olan kim?

Manavdan kiraz ve üzüm alacaktım.

Kaç defa üzümün kilosunu sordum, adam cevap vermiyor, duymazdan geliyor, sonra biri kimin kilosunu soruyorlar dedi, o da sonra cevap verdi.

Birazcık da kiraz alacaktım, vişnelerle karışık bir şekilde konmuş. Benim çocuğum vişne yemez, kirazdan almak için onların arasından birkaç tane ayıklayıp koyacaktım poşete, otele yapmaya da devam ederken adam, abi 3 kasa var, 3 üründe fiyatı aynı mı, dedim sadece biraz kiraz alacağım dedim, çocuk yerlerini yemiyor dedim. Adam bana diyor ki abla öyle seçmece olmaz, ben de ona çocuk vişne yemiyor dedim, zaten bir avuç alacağım dedim, sakin bir şekilde söyledim. O da dedi ki abla öyle seçmece olmaz, öyle seçmeli olmaz dedi, ben de he tamam olmuyorsa o zaman başka yerden alırım dedim, kirazları geri yerine boşalttım, poşeti yerine koydum, tam üzümleri de yerine bırakacaktım ki elimden aldı ver abla ben hallederim dedi, gel çocuğum başka yerden alırız falan dedim, o da hâlâ aynen başka yerden alın dedi, sizce ben bu kişinin tavrına karşılık bir yerde bir şikâyet oluşturabilir miyim?

Güncellemeler
1 ay
Siz olsanız bir daha ordan bişey satın alır mısınz
burada haklı olan kim?