Varlık içinde yokluk çekmek?

Merhaba babam esnaf Allah'a şükür iyi kazanıyor 80 90 bin kadar kazanıyor en az 60 oluyor annem de asgari ücret çalışıyor kardeşim de 35 bin alıyor o kendi parasını kendine harcıyor artı olarak 1+1 Tokide bir evimiz var oradan da 5 6 bin lira geliyor yani şükürler olsun kazancımız güzel ama ben bu ailede yokluk çekiyorum çalışmayana para yok diyorlar ama çalıştığımda da ev işleri hep bana ait temizlik yemek her şey çalışsam dahi ama böyle de zor geliyor hem ev hem iş hem de ders çok zor parasızlıktan üniversiteye bile gidemedim ne yapacağım çalışıp kendi paramı kazanayım dedim bu sefer de derse vakit kalmadı parasız da test kitabı dahi alacak param yok ev işleri aksadığında çok hakarete ve maddi şiddete maruz kalıyorum ne yapacağım 21 yaşındayım üniversite için çok mu geç kaldım

Güncellemeler
9 gü
Zeka geriliği olan bir de abim var çok şiddet uyguluyor evde de çalışamıyorum kütüphaneyede izin yok hem evin işleri kalıyormuş diye demedik laf bırakmıyorlar çok kısıtlıyorlar karşı gelince hemde parasız yapamıyorum dışarıda çok iğrenç hissediyorum
Varlık içinde yokluk çekmek?