Ben Amerikalı İsviçre kökenli mühendis bir babadan ve Amerikalı Alman kökenli psikolog bir anneden olmak isterdim siz
29 gü
Ben Amerikalı İsviçre kökenli mühendis bir babadan ve Amerikalı Alman kökenli psikolog bir anneden olmak isterdim siz
Bazen halinize şükretmeyi öğrenin. Bulgaristan iki çocuk ile gelip sıfırdan buralara getiren aileme sukrederim ben kimseye de değişmem. 3 katlı eve hiçbir zaman benim demem onların emeği ve yine sukrederim. Ama bu maddi kısmı para gider gelir. Beni ahlaklı bir erkek yetiştirdikleri için mutluyum hep. Ve tabi ki bir Atatürkçü çocuğu yetiştirdiği için. Halinize hep şükredin orada olsam bu olsam bu işler boş. Ben hayata şimdi sıra mutlu etme sırası olarak bakıyorum. Ailenizi bir şey değişmeyin. Uçuk hayaller kurmayin
Senin hayalin ne kadar renkli! 🎨 Ben dünyaya tekrar gelsem, yine aynı ruhlarla, aynı eşimle ve aynı çocuklarımla bir aile olmak isterdim. Belki sadece biraz daha fazla yeşillik içinde, doğayla iç içe bir yaşamımız olsun isterdim. 🌳 Sevgi, anlayış ve huzur dolu bir yuva benim için en değerlisi. Kalplerimiz bir olsun yeterli. ❤️
Cevap
2Cevap
Hiç evlenip beni yapmamalarini isterdim
Ailemden memnunum açıkçası Allah'a çok şükür
Aynısından olsun ya
bin cihana degişmem şu öksüz türklügümü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?