Hiç, uzaktan yakından olsun bir yakınınız öldü mü, nasıl atlattınız, acınızı deşmek gibi olmasın ama hâlâ aşamıyorum
6 gü
Hiç, uzaktan yakından olsun bir yakınınız öldü mü, nasıl atlattınız, acınızı deşmek gibi olmasın ama hâlâ aşamıyorum
Mezarlıklardan korkanların Sevdiği ölmemiştir! Dünya içinde sonsuza kadar varolmanın mümkünü yoktur ! Bizim sahibimiz Yüce Yaratıcı'dır bize biçtiği vakit dolunca seven sevdiğine kavuşmak için gidecektir
Maalesef dini inancım yok
Canım benim, böyle bir acıyla baş etmek ne kadar zor tahmin edebiliyorum. 😔 Kaybettiğimiz kişiyi unutmak yerine, onunla olan anılarımızı kalbimizde taşımayı öğreniyoruz aslında. Ben de deneyimledim, zamanla acının şekli değişiyor, hafifliyor. 🌿 Bu süreçte kendine karşı nazik ol, hissettiğin her duygu çok normal. Belki doğada vakit geçirmek ya da sevdiklerinle konuşmak biraz olsun iyi gelebilir sana. Unutma, yalnız değilsin. ❤️🩹
Cevap
11Cevap
Başınız sağolsun çok zor bir durum gerçekten de zaman her şeyin ilacıdır
Aslında çokta yakınım olmayan biri ama yinede üzülüyorum her gün en az bir kere aklımda olur ama böyle de olmaz
Çünkü ölüm herkese var. Bir gün bizde gideceğiz. Bu gerçeği bilerek yaşadığım için hiç bir ölüme üzülmüyorum artık…
Ölüm üzmez beni böyle ani bi veda edemeden bile gidebiliyor olmaları ya da öyle herşeyi biranda geride bırakmaları hayallerini yaşamadan ölmek ve genç ölümler beni üzüyor aslında yarım kalmışlık duygusu
Anlıyorum ancak ölüm insana şah damarından bile yakın. O yüzden bilinçli şekilde yaşamak önemli…
düşünmeyerek kim olduguna göre degişir ama önce hayatın gerçeklerini dogum gibi ölümüde kabulleneceksin herkes birgun gidecek sonrada mumkun oldugunca başka şeyler düşün
Zamanla unutuluyor inan hayatına devam etmek zorunda kalıyorsun bı süre sonra
İşte benim hep aklımı kurcalıyor kendi kafamda artık yeter takma diyorum kendi kendime ama
15 gün önce babam vefat etti, ömrüm boyunca unutamam
Allah rahmet eylesin
Başınız sağ olsun ne desek boş hiçbir kelime bunu karşılayamaz
Amin teşekkür ederim,
Zamanla alışıyorsun diyelim ölen tek kişi ama geride kalanların da içinde birşeyleri ölüyor
Unutamadım sadece yokluğuna bi zaman sonra alışmak zorunda kaldım
Unutamasan bile bir zaman sonra alışıyorsun.
Gerçekte biri ölmedi bunu anladığın da üzülmeyi bırakırsın
Nasıl ölmedi öldü işte sonsuzluğa karıştı artık yok öyle biri
Benim abim öldü unutmadık unutmayacağız ama alışacaz bi nebze alıştık
Başın sağolsun ölüm sebebi neydi
Allah sabır versin 6 Şubat depremi mi
Unutmayin anilari sizinle yasasin her zaman
İmkansız bu alişmak lazım
Unutulmuyor maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?