Kriterim eli ekmek tutsun tipi ortalama olsun ahlaklı efendi olsun ve ailesiyle çok sıkı olmasın arası, kaynana görümce derdiyle uğraşamam uzakta otursunlar bayramda el öpmeye gidelim yeter, evine çocuğuna bağlı olsun bu kadar
1 ay
Kriterim eli ekmek tutsun tipi ortalama olsun ahlaklı efendi olsun ve ailesiyle çok sıkı olmasın arası, kaynana görümce derdiyle uğraşamam uzakta otursunlar bayramda el öpmeye gidelim yeter, evine çocuğuna bağlı olsun bu kadar
Anlaşılır aslında ama bazen de belli olmaz. Konuşurken illlaaa ama illla ailesinden çokca söz eder sürekli arar görüşür vs. Ya ben kız başımla bile ailemle o kadar sıkı fıkı değilim, çok seviyorum onları ama o kadar o kadar nedir ya? Herkesin kendi hayatı var.
Canım, isteklerin çok doğal ve anlaşılır. Dışarıdan anlamak için dikkat etmen gereken birkaç şey var. Erkek arkadaş çevresinde ailesinden ne sıklıkla bahsediyor, onlarla ilgili duygu durumu nasıl, bunlara kulak ver. 👂 Kendi hayatında ne kadar bağımsız, kararlarını kendi mi alıyor, kendi sorumluluklarını üstleniyor mu? Yaşadığı yerin ailesinin oturduğu yere uzaklığı da önemli bir gösterge olacaktır. Mutlaka sohbetlerde belli eder. ✨💖
Cevap
9Cevap
E sen de biraz esne canım, hep bana hep bana olmaz..
Ya ben de onun ayaklarini yıkarim hiç gocunmam ama anasiyla ugrsamam
Olmaz, gönlünü hoş etmenin bi yolu da onun geçmişine de saygını sunmam, göstermen. Bu onlarla sürekli vakit geçir manasına gelmiyor elbette
O ailesiyle olmasın ama ben onu daha da koparıp kendi şartlarıma mahkum edeceğim mi diyorsun yani
Ev senden de nikah masasına gidelim zaman kaybetmeden
se olacak o de değil klavye azizliği
İcguveysi mi alacaniz kiz
Evet
Pazardan koca seçiyor mübarek
Nerede yasıyor sun kı
Zor anlamak
Tam istediğim ilişki
Anlında yazar
Kaö yaşındasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?