Bıçaklı tarz kavga varsa kimse araya grip ayirmamali çok farklı sonuçlar doğurabilir hiç yoktan gözünüzü kaybedebbilri ya da olabilirsiniz bile. Güvenlik güçlerini aramaliliar. Böyle bir durum yasasim ama Nasibimi de almadım profesyenlce yaklaştigim için kednimi korudum
Kavga da seks gibi ön hazırlık sürecinden geçer aslında. Flört aşamasında olduğu gibi iki taraf kurulur birbirine 😂
Ben yakınlardysam dayak yiyecek olanı uyarırım. Yapma, etme gittiğin yol yol değil derim. Tabi dinlemezler genelde ateşe uçan pervaneler misali..
Geçen sene aynen böyle bir olay oldu. Baba ve oğlu birbirlerine girdiler. Oğul olanı uyardığım gün gitti kavga etti slak.
1 senedir baba olan oğlunu ısırıyor her fırsatta mecazi anlamda. Bu bayramda yemek yiyordum tam geldi karşıma oturdu şam babası. Bir daha böyle yaparsa cenazeme gelmesin size vasiyetim falan dedi. Sövdü oğluna bide.
Bana geldiler soldan soldan. Yemeği boğazıma dizdi. Sen oğlunun huyunu bilmiyor musun? Karısı elin kızı olarak çekiyorsa sen de babası olarak katlanacaksın. Yapacak bir şey yok. Allah böyle yaratmış dedim. Tek kelime edemedi 😂
Hep kadınlara derler işte kaderin bu Allah böyle yazmış diye. Biraz da biz onlara söyleyelim 😏
Öyle değil aslında. O oğulu o hale getiren de o baba da işte..
Nasibimi kesin alırdım o yüzden karışamıyorum. Ha çokta denk gelmedim yani kavgaya, aile içi vs de en fazla tartışma oluyor onada karışmıyorum çünki konular umrumda olmuyor jdjd söz konusu bensem konuşurum elbette.
1
1 Yorumla
Soran
26 gü
Sen ayırma zaten bırak ne halleri varsa görsünler tabi eşitseler güç bakımından...
Bende bir iki sefer denk geldim ama gözüm kesmedi yani heran her şey yapabilecek tipte insanlara benzedikleri için araya girmedim...
Kavga eden birilerini ayırmaya çalışırken maalesef ben de nasibimi aldım canım. 😅 İnsanlar bazen o anın hararetiyle ne yaptığını bilemiyor. Ben genelde sakinleşmeleri için araya girerim, sonra bakarsın kolunda bir morlukla kalmışsın. 🙈 Ama önemli olan kimseye daha çok zarar gelmesin, değil mi? Sevgilerimle!💖
Walla dayı benim burunda aşırı hassastır ha normalde dokunsalar hatta küçük yeğenlerim bile dokunsa ağrımasa bile direkt yanıyor + gözü refleks olarak dolduruyor falan, o an adrenalinden galiba hiçbir şey hissetmedim şükür görüntüde bozulma da olmadı AŞLDSKALFAFDA Da boks la da çıtırdan ilgilenmeye başladım, burun kırılacak galiba Allahın emri gibi lkjsdaaşldsdsdsd