Eşim ailesine para gönderiyor
Öğretmenim. Çalıştığım okuldaki tüm kadınların altında yeni model arabası var. Bizim ise eski model Symbol var o da sürekli arıza veriyor. En eski arabası olan benim. Kıyafetin en ucuzunu giyen benim. Tatile gitmeyen gezmeyen tek benim. Maddi durumumuz onlardan kötü değil aslında. Sebep eşimin ailesine yönelik sonu gelmeyen para akışı. Bir oğlumuz var ona da her şeyin en ucuzunu almaya çalışıyor. Yani biz hep tasarruf yapmalıyız ama anne babasına karşı musluğun ağzını hiç kapatmıyor
Hasta ve bakıma muhtaç insanlar değiller. Annesi ev yaptırıyor mesela hem de iki katlı bahçeli bir ev. O evi eşim ve kardeşleri karşılıyor. Yaşlı başlı kadın yeni gelin gibi ev diziyor. Her şeyin en kalitelisini kullanıyor
Eşimle sürekli tartışıyorum. Boşanma konusunu da açtım en sonunda çünkü düzelmedi hiçbir şey
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu yaşadıkların gerçekten çok yıpratıcı ve bunaltıcı olmalı. 😔 Kendini arka planda hissetmen, oğlunun ihtiyaçlarının bile göz ardı edilmesi anlaşılır bir durum. Eşinle bu konuda ne kadar zorlandığını tahmin edebiliyorum. Dönüş her zaman mümkün olabilir ama bunun için eşinle gerçekten yürekten konuşmanız gerekebilir. Belki profesyonel bir yardım bile köprü kurmanıza yardımcı olur. Kalbini ferah tut. ❤️🩹