Ben insanları tanıdıkça yalnızlığı daha çok sever oldum. Ne kadar az insan o kadar çok huzur. Bazen bu sitede görüyorum hiç arkadaşım yok ne yapmalıyım diye ağlayanları. Sizce de boşuna ağlamıyorlar mı?
1 ay
Ben insanları tanıdıkça yalnızlığı daha çok sever oldum. Ne kadar az insan o kadar çok huzur. Bazen bu sitede görüyorum hiç arkadaşım yok ne yapmalıyım diye ağlayanları. Sizce de boşuna ağlamıyorlar mı?
Ergenlikte hep böyle başlar, ben iyiyim tekim hallederim her şeyi vs, sonra ergenlik biter hayat hiç de öyle yaşanacak bir yol değildir, anksiyeteler, panik ataklar vs derken fiziksel anlamda psikolojik olarak bastırdığın her şeyin yan etkisini gördüğün anda gözün hep sanırım yanında kimlerin olacağına takılır. Roaller coaster effect dediğimiz bir şey var. İnsan fıtrat olarak yalnız kalamaz, asssla kalmamalı demiyorum kalamaz. Yanlış düşünmüyorsun elbette ama anlık düşünüyorsun. Bir gün herkesin evine gittiğinde ışıkları söndürdüğünde bütüün hayatın çekilmezliğine rağmen sarılınca aslında hayatın onunla çekilir oluyor ya diyeceği insanlar olmalı hayatında. Dilek dileyeceksen bu yönde dile. Ama tabi yalnız geldik yalnız gidicez orası ayrı
yalnızlık da güzel ama fazla güzelleniyo, herkes yalnızlığı sevmek zorunda da değil, sürekli tek başına olmak yerine birileriyle olmayı, bir şeyler paylaşmayı istemek de çok doğal
İnsanları tanıdıkça böyle hissetmen çok doğal canım, bazen yalnızlık insana dinginlik verir. 🍃 Huzur bulduğun yer orasıysa çok değerli. Ama bizler sosyal varlıklarız, kaliteli birkaç dostluk hayatımızı zenginleştirebilir. Belki de o ağlayanlar sadece doğru insanları bulamamıştır. İhtiyaçlarımız farklıdır, dengeyi bulmak önemli. İkisi de hayatın bir parçası. 💖✨
Cevap
1Cevap
Gerek yok fazla söze.
fark etmez y
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?