Yalnız olmak mı ıstersiniz yoksa etrafınızda insanlar olmasını mı?
Yalnız olmayı
Etrafımda insanlar olmasını
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gereksiz kalabalık yerine insanın yalnız olması çok iyidir.Çünkü;insan genç yaşta ne kadar yalnız yaşamayı öğrenirse ilerde de o kadar hayatı kolaylaşır.Bir iki dostu ve ailesi dışında herkesle mesafeyi korup selam selam demesi bence en iyisidr.Kuru kalabalıktansa iç benliği dinleyip kendi hayatını daha özgün kararlarla çizebilirsin..Bende çok tanınan ve çok arkadaşı olan bir adamdım.Baktım ki hayat boşa geçiyor avanak avanak dolaşıyoruz hepsine yol verdim.Böyle en iyisi.
24 saat yanliz olamyacagina göre ikisinede ihtiyacin var.
seceneklerde neden ikiside yaniti yok olmasi gerekirdi.
hir bir canli yanliz yasayamaz.
etrafımda insan olmasını isterim.en azından kafanı dagıtacagın derdini anlatabılecegın birileri oluyo.yalnız, hayatında kimsesi olmayan, sadece 4 duvar arasında hayatını geciren kişi kafayı yer
etrafımda olucaksa gercek dostlar arkadaşlar olsun, kuru boş kalabalık istemem, etrafımda.
Cevap
20Cevap
Yanlız olmak daha iyidir arkadaşlar benim 2 tane arkadaşım var 1 tanesi erkek öbürü kız onları sürekli engelliyorum durduk yere küsüyorum onlarla. Konuşmuyorum buğün bana neden bizi engelledin bende yalnız kalmak istiyorum dedim erkek arkadaşımında bana karşı ihanet ettiğini öğrendim fakat kendisine çok yalan söyledim oda malum sinirlendi böyle bir haraketi yaptı yani bana göre yanlızlık daha iyi inanırmısınız şeytan diyor git engelle şunları ama aynı okuldayız maalesef 10. Sınıfım ve inşallah 11. Sınıfta 2 sindende ayrılırım ve yalnızlığımı daha iyi yaşarım. Bana göre A şıkkı
Etrafımda insanların olmasını seviyorum ancak yalnızlığım da olmalı. Bana ait bir yalnızlık hep iyi gelmiştir.
Arkadaşlarım az ve öz olsun..
Yanlızlık her zaman var...:)
Bilemedim ya la ruh halime göre değişiyor bu durum gerçek dostlarım dünyanın 4 bir yanına dagıldıgı için sanırım onlar gelene kadar yalnızlık iyidir diyor ve A Onayla diyorum. :D
Arkadaş ortamının olması bi kız arkadaşımın olmasından daha değerli benim için.
karı kız ortamı desek daha açıklayıcı olur benım açımdan her türlü ortama uyarım :D
yalnızlık iyidir,düşünecek fazla bir şeyiniz olmaz,o niye trip attı,bu niye küstü,şu neden böyleydi gibi...
etrafımda insanlar olmasını istediğimde oluyorlar,yalnız kalmak istediğimde yalnız kalıyorum ama "yalnızlık" çok daha farklı bir olgu.
Etrafımdaki insanlar en azından biraz destek olabilir :)
21 yıldır yalnız gibi hissediyorum kendimi zaten tek çocuğum etrafımda insanlar olsun isterim
tabiki de yalnız olmak.. çünkü insanların çok sahte olduğuna inanıyorum.. ne zarar gelirse onlardan gelir..
Yanlızlık aynı havayı soluyup da bir türlü yan yana olamamak gibidir...
GErektiği zaman yalnız gerektiği zaman kalabalık, genelde yalnız.
yerine ve zamanına göre değişen bir durum kimi zaman yanlızlık kimi zaman ortam insanı açıyor...
Yalnız olanın arkadaşı şeytandır. Samimi 1-2 arkadaşım olsun yeter...
YANLİZLİK ALLAH'A MAHSUS !
Gerçek Dost'ların olduğu bir ortam..
her ikside yerine göre..
az insan çok huzur :D
:)
bi olsunlar bi olmasınlar
bazen yanlız bazen kalabalık :)
çoğu zaman yalnızlık tercihimdir.
ya çok arkadaşın oLacak yada hiç :)
yalnız olmak ikiyüzlü baloncuklardan iyidir...
Etrafımda insanlar olmasını
Yalnızlık iyidir.
ınsanlar olsun
İkisi de aynı anda.
Her ikiside lazım
Yalnızlık iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar