Benim kendi odam olmadığı gibi yatağım da yok. Kanepede yatıyorum. Yıkıklık seviyesi eksilerde haha
7 gü
Benim kendi odam olmadığı gibi yatağım da yok. Kanepede yatıyorum. Yıkıklık seviyesi eksilerde haha
Bunu asla bu şekilde görmemelisin! İnsanlar zaten görgüsüzlüğü daha ne kadar yukarıya taşıyacağını şaşırmış durumda. Onlara bakıpta elimizdekilerin güzelliğini görmemek ve yaşadığımız hayattan nefret etmek inan çok saçma!
Ve ayrıca hayat şu andan ibaret değil, ileride inan çok daha muhteşem bir hayat seni bekliyor ama bu şu an senin bunun için ne kadar çaba gösterdiğine göre değişken! Benimde bekarken odam yoktu, herkes uyumak için odasına çekilsin diye bekler sonra açardım salondaki çekyatı öyle uyurdum :D
Canım benim, bu durum elbette zorlayıcı olabilir. Herkesin kendine ait bir köşesi ve dinlenebileceği bir alanı olması çok kıymetli biliyorum. Benim evimizde hem kendime özel bir çalışma odam hem de rahat bir yatak odamız var. 🧘♀️ O alanlarda huzur buluyorum. Senin için de bu durumun en kısa sürede değişmesini, kendi rahat köşene kavuşmanı çok isterim! Sevgiyle kal.💖🏡✨
Cevap
12Cevap
Yalnız yaşıyorum odayı da başka bşr garibe verdim bir odam daha var fazladan
kendi odam artı iki yatağım var sıkılınca yer değiştiriyorum
Var ama ablam kardeşim var kendi alanın yok yine yanç kdkdmxm
Yanlış anlama birley sorucam benimde yıllardır olmadı ama erkektim sen kızsın daha zor olur seni anlıyorum
kaç yaşındasın ve kaç yldır yok
Senin yoksa bizde fazladan var bi tane
İkinci salon bana aittir at koştururum.
en azından evde kalıyosun üzülme
Yalnız değilsin kral merak etme 😂
Var kafama göre takılıyorum 😃
Niye oyle
Aga be
var salon kadar
var şükür
Hayır
Uzuldumya yas kacti