28 gü

Ayrılıktan sonra yalnızlık, borç ve özgüven çöküşünü nasıl toparlarım?

Bir sene önce nişanlımdan ayrıldım ve adıma kredi çektim eşyalar için, hâlâ borcunu ödüyorum 150 bin kaldı ama bu süreçte aileme destek oluyorum ben bir kadın olarak illaki ihtiyaçlarım oluyor ki ben üzerime, kişisel bakımına dikkat eden, önem veren biriyim maalesef biraz da süslüyüm haliyle çok masrafım oluyor neyse üzerimdeki maddi manevi sorumluluk artık o kadar ağır gelmeye başladı ki ilk kez sorumluluklarım yüzünden uyuyamıyorum, ağlıyorum ben bıcır bıcır biriyim yaşımı bile göstermem yaşlanmam neşeliyim çünkü ama bu sene ben çöktüm çok çok yalnız hissediyorum hiç dışarıya çıkasım yok sadece mecburen işe gidip geliyorum hiçbir sosyal aktivite yok ya bir süredir hayatıma birini almıyorum konuşmuyorum bile sadece boş boş işe gidiyorum akşam eve geliyorum direkt yemek, dizi, uyku, kapanış maddi ve manevi bu kadar çöktüğüm bir dönem olmadı ne yapacağımı bilmiyorum, dine yöneldim ama içimdeki yalnızlık ve boşluk geçmiyor her şeyi geçtim arkadaşlarım tarafından o kadar kıskanılan biriyim ki onlar evli ben bekar hepsi çöktü ben onlardan neredeyse 10 yaş küçük duruyorum hepsi her koşulda bana laf sokar hiçbir şeyimi beğenmez hep bir eleştiri modu herkesten her şeyden uzaklaştım nasıl toparlayabilirim

Ayrılıktan sonra yalnızlık, borç ve özgüven çöküşünü nasıl toparlarım?