28 gü

Erkek arkadaşım beni halasına kahvaltıya sürpriz diye götürdü, tartışmada kaskla tehdit etti, siz olsanız ne yapardınız?

Ben de onun en sevdiği şeyleri hazırladım, atladık motora, gittik oraya, gidince dedi ki halamlar da burada, erkek arkadaşım annesine babasına değil, sülalesine aşırı derecede düşkün, ben de dedim bana niye söylemiyorsun, sürpriz yaptım diyor, tamam da ben senin halanı sevmedim ki bana fikrimi neden sormuyorsun dedim, tartıştık bir sürü, bana diyor ki elimde kask var, bu kaskı kafana geçiririm diyor ama az daha laf etsem yapacak yani, sonra geldi özür diledi vs. Eve gideceğim dedim, masayı öylece topladık, ben götürmem kendin git dedi, ilerledim taksiye bindim, ağlaya ağlaya eve geldim, o da bize gelmiş ne alaka ise, geldi yalandan ağladı vs. Siz olsanız ne yaparsınız, ona aşırı sinirliyim gerçekten, halasıgil hele sonradan haberim oldu diyor ama hiç inanmıyorum, ben gelin kahvaltı yapalım demişler, biz baş başa diye gittik, şok üstüne şok oldum, ben ne yapacağım?

Erkek arkadaşım beni halasına kahvaltıya sürpriz diye götürdü, tartışmada kaskla tehdit etti, siz olsanız ne yapardınız?