Erkek arkadaşımdan sabah kahvaltı yerine sert tokat yedim bu erkeklerdeki güvensiz ne olacak?

Erkek arkadasım yurtdısında işyerim kapanınca cok destek oldu birlikte yasamaya basladık türkiye ye gelip ben maddi acıdan da destek oldu hep evini actı 2 senedir birlikteyiz. Karşılıklı sevgi , sadık ikinizde öyleyiz ama bu aralar yüklü miktarda ödemesi var borsa düşünce parasıda eridi. Psikolojik sorunlar ve stres yasıyor. Bu sabah erken kalktm aynaya rujla ile yazı yazıp gece hazırladığm notları yapıstırıp aşağı spor salonuna inecektim. Bi bakıyım dedim borsaya ne olmus diye o uyuyodu. Birden uyandı yanıma geldi. Bende borsaya baktığımı görsün istemedim. Neye bakıyosun dedi telefonumu elimden almaya calıstı. Bnde yaptığı hos olmadığı için vermek istemedim. Zaten hattm yeni kimse yok wp foto onunla sosyal medyam yok. Borsa silip tarayıcından ona verdim al bak neye bakcaksan dedm. Bu baktı bulamadı bieşy sen görürsün dedi pılını pırtını topla git dedi. Bnde kız arkadasma yazdığım mesajı gösterdim bak kimle konusuyorum dedim telefonu gösterirken tokat attı. Dısarı cıktım smdi. Ne yapcam bilmiyorum ilişkiyi bitirmelimiyim
Erkek arkadaşımdan sabah kahvaltı yerine sert tokat yedim bu erkeklerdeki güvensiz ne olacak?