Bunu sadece kadınlar özelinde söylemiyorum aileler de yapıyor.
O düğüne harcanacak para yerine ne bileyim ev araba alınabilir. 1 günlük eğlence için niye bu paralar dökülüyor?
Bunu sadece kadınlar özelinde söylemiyorum aileler de yapıyor.
O düğüne harcanacak para yerine ne bileyim ev araba alınabilir. 1 günlük eğlence için niye bu paralar dökülüyor?
Eskiden başlık parası vardı ama başlığı verince olay biterdi. Geri kalanını aileler yapardı. Gençlere yük olmaz yardım ederlerdi. Şimdi başlık parası kaldırıldı güya erkeğin bi canını almadıkları kalıyor
Sevgili arkadaşım, haklısın, düğün masrafları bazen çok yıpratıcı olabiliyor. Özellikle gençler için büyük bir maddi yük bu. Düğün aslında sadece bir eğlence değil, iki ailenin birleşmesinin, yeni bir başlangıcın coşkulu bir kutlamasıdır. Bence önemli olan sizin için anlamlı olanı bulmak, sevginizi bütçenize uygun kutlamaktır. 💖🏡✨
Cevap
7Cevap
bence o para ıle sevdiğim adamla gezmek daha mantıklı ama hiçbir şey yapılmıyorsa içimde kalmamalı ve yapılmalı
İnsanlar hayatlarında bir kez evleniyor o yüzden evlenmek isteyebilirler normal bence
Knkim ben evlenmeye laf etmiyorum
Düğüne laf ediyorum hayatımda bir kere evlenecegim diye kazık gibi fiyatlarla neden mekan sahiplerine kazandırıyorum?
Şatafati kim yapacak önemli mi giden para konu komşu hısım akraba eş dost dan geri kalma
ya zaten aklı olan düğüne yapacağı masrafı daha akıllıca şeylere harcıyor bu ekonomik şartlarda düğün yapmak kadar gereksiz bir şey yok
Sevgilime düğün istemiyorum dedim ama kendisi olucaknfiye tutturdu, yük değil
Sevgilinin maddi durumu iyi olabilir bunu göze aldıysa yapar knk.
Ama maddiyati Zor olan bir erkeğe düğün diye inat etmek sıkıntı.
Sevgilimin maddi durumu iyi düğün yapıcam diye tutturuyo ama 150 gramlık takıya laf ediyor cimri mi demeliyim?
İnan hiç bilmiyorum
Kadın erkek değil aileleri memnun ermek için yapılıyor ne gelin ne damasın umru değil
Evlenmeyi anlarım ama düğün çok saçma
Gereksiz show paranın kıymeti yok Bizim millette
Düğün yapmak saçmalıktır.
Evet Fuzuli bir masraf gerek yok düğüne
Zukmeyi bilyon ama
Zikerken tek zikiyom millete para mi harcicam millete
Doğru seni doguranin libidosunu zukeyim
Karısını başkaları ile ziken adamlar libidodan bahsetmesin
Benim karımı kim zukmuş
Ayrıca karım yok 😂😂😂
😂
Hadii canım 😂😢🤣