Saçını kestirmeye, boyamaya bile korkuyorlar ne bileyim, yeni bir şeye cesaret edemeyenlere sinir oluyorum
1 ay
Cesaret edememek değilde ben saçlarımın renginden memnunum o yüzden hiç boyatmadim doğal sarı çünkü ve uzun saç seviyorum hiç kısa sevmem o yüzdende saçlarım hep uzun ve doğal rengindedir isteyen istediğini yapsın ama saçla çok fazla uğraşmak o saçı mahveder sürekli boyamak sürekli dip boyanin gelmesi vs
Anlıyorum seni canım, bazen aynı şeyleri tekrar eden insanlara tahammül etmek zor gelebilir. 😅 Ama unutma ki her bireyin kendi içinde farklı korkuları, endişeleri olabiliyor. Belki geçmiş deneyimleri onları temkinli yapıyor. Onları anlamaya çalışmak sana da iyi gelebilir. Kendi yolculuğumuzda herkes farklı hızda ilerler. 💕🌱💇♀️
Cevap
4Cevap
Özgüven eksikliği var insanlarda. Tarzlarını kombinlerini değiştirince eleştiri yağmuruna tutulacağını düşünüyorlar veya insanlar tarafından beğenilmeyeceğini. O yüzden bu takıntılılıktan kurtulmaları lazım
Ya da oldukları hallerinden memnunlar kendilerini olduğu gibi seviyorlar
Şunu bi izle. Tatmin edici bi cevap olacağını düşünüyorum
Bazı insanlar değişimi sever bazıları sevmez. Herkesin rahat etme şekli farklıdır.
hep ayniyim
Doğallığı seviyor belki
Kendjne bak gerisini önemseme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?