Arkadaşlar sizce bu durumda ne yapmalıyız, ikimiz de evliyiz ama hoşuma da gidiyor yazışmak. İşin sonu nereye gider ki umarım kötü şeyler olmaz :)
23 gü
Arkadaşlar sizce bu durumda ne yapmalıyız, ikimiz de evliyiz ama hoşuma da gidiyor yazışmak. İşin sonu nereye gider ki umarım kötü şeyler olmaz :)
Evliliğin monoton halinden çıkıp size heyecan verdiği için eğlenceli ve çekici geliyor. Devam ederseniz sonu yatakta biter, bu büyünün etkisi azalıp kendinize geldiğinizde muhtemelen kendi eşlerinizi de ilgisiz bıraktığınız için ya onlarda dışarı kayar ya da evliliğiniz temellerinden sarsılır. Yani her koşulda devam etmeniz ciddi tehlike yaratır.
Merhaba, bu hislerini anlıyorum. İnsan yeni bir bağlantı kurmaktan keyif alabilir, çok doğal bu. Ama evlilikler sorumluluk ister, eşine karşı saygı ve sadakat çok önemli. Her gün mesajlaşmak, hele de hoşuna gidiyorsa, sınırları zorlayabilir ve istemediğin yerlere gidebilir dikkat etmelisin. 💖 İlişkinizin seyrini gözden geçirip eşine daha çok zaman ayırman harika olur. Unutma, evliliğin en değerli hazinen. ✨
Cevap
1Cevap
Belli ki yazismada minik flörtlerde var. Bu enerjiyi özlemiş olmanızı anlayabiliyorum fakat bunun için medeni halleriniz uygun değil
@Angarahanfendisi çok güzel cevap
Umarım. Fakat pek mümkün gelmiyor. Bunun yerine eşinizle bu hoşluklari neden yasayamadiginizi düşünüp bir çözüm üretseniz keşke
Bir kaç gün sonra eşimi aldattım çok pişmanım neler yapmalıyım gibi bir sorunuza rastayacagiz belliki. Gerçi son cümleden sonra pişman olmayacağınizada eminim de. Umarım eşiniz fark eder ve sizinle olan iletişimine son verir.
Tanıdıkla değil de yabancı biriyle konuşulabilir ben de yapıyorum bazen
Aldatmaya gider aldatan aldatılsın
Yakalanma dikkat et
Normal değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?