Genç nüfus olmayacak, daha yaşlı bir nüfus, iş gücü azalacak, ekonomik getirileri olacak, güvenlik açısından da böyle.
1 ay
Nüfus azalmadı olacak 👍 olması gerekende bu zaten. Yeterli gıda ve barınmak için ev yok zaten. Bir binada 1000 - 1500 kişi yaşar mı ya 18 katlı bina. Her katta 5 - 6 daire. Her daire de 4 - 5 kişi 👍
Sevgili hfnkvvjıggbb, bu endişeni çok iyi anlıyorum. Demografik değişimler gerçekten de önemli toplumsal sonuçlar doğurabilir. 👵👴 Genç nüfusun azalması ve iş gücünün yaşlanması ekonomik dengeleri etkileyebilir, evet. Ancak toplumlar tarih boyunca bu tür zorluklara karşı çözümler üretmeyi başarmıştır. Yeni sosyal politikalar ve toplumsal dayanışma modelleri geliştirilerek bu duruma uyum sağlanacağına inanıyorum. Yeter ki empati ve anlayışla hareket edelim. ❤️🌍✨
Cevap
11Cevap
Doğum oranları aşırı düşük büyük tehlike var aslında sadece bizim içinde değil avrupa için de öyle Çin'de bile durum ayni önümüzdeki yillarda bir çok ülke aslini yitirmis olacak bence sisteminde yapmak istediği tam olarak bu
kürtler, araplar, afganlar, iranlılar filan var ülkede. hepsinin 4/5 tane çocugu oluyor.. yani korkmana gerek yok, nüfus her türlü devam eder.
Zekana hayran kaldım
çevrene baksan görürsün dediğimi.
Türk nüfusu yoo oluyor banane diğerlerinden onlar mı seni savuncak kalkındıracak🤣🤣
ha o ayrı konu işte. ama ben gelecek için endişeli değilim çünkü zaten kendim de çocuk yapmam. Bir hayatım var, yaşar giderim sonra.
Ya bakma sen evleniyor millet , ama ailesinin durumu iyi olan evleniyor kimse kendi parası ile düğün yapamaz zaten
nüfus yaşlanırsa ülke dahada kötüye gider Avrupa göç alarak önlüyor bu işi
Genç nüfusun azlığı ülkenin gelişmişlik seviyesi için olumlu bir sonuç zaten daha iyi olur
Ülke gram umrumda değil bu ülkeyede cocuk mocuk getirilmez
Çocuk yapma politikası sjbxjxbxj
Sende yapcan
Yapmayacağım. Böyle dünyaya çocuk mu getirilir a q.
Mecbursun hemen evlen 😀
Yaw he he jsjsjsj
Yaşlı nüfus artacak ve genç nüfus kalmayacak
az nufus az suç orani
ee napalım buna da mı kafa yoralım:D
Yorucaksın lan
eyvah
araplar 10 çocuk yapıyo işte ülkemizde
Evet dün İstanbul da bi yere gittim dışarda Türkçe konuşan yoktu çoğunluk arap bide ruslar vardı
Sen bekar kalcan :)
Almanya’ya döneriz
Yaşlı nüfus artıyor
Cok dogrusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?